| ada a întrebat:

Ati vizionat filmul twilight? Daca da, v-a placut?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

L-am vizionat... M-i s-a parut foarte fain... De mult nu am mai vazut un film care sa-mi atraga atentia... pe care sa-l pot cataloga drept "bun". A fost foarte fain realizat. si... sa recunoastem... ceea ce si-a dorit publicul... love story/fairy tale...

24 răspunsuri:
| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Mi-a placut... l-am vazut pe un site... e super frumos

| andreutz a răspuns:

Da...merita vazut!

| ada explică:

Pe mine m-a impresionat foarte mult puterea dragostei dintre ei.

cristian
| cristian a răspuns:

Nu mi-a placut.

| MihaiA a răspuns:

Am vazut partial din el... si sincer iti zic nu mi-a provocat nici o emotie nimic! Nu mi-a placut. Mai repede m-as uita din nou la Fireproof. un film care poate daca era mai mediatizat era mult mai bine cotat tongue

| LuS[z] a răspuns:

Da mie mi-a placut foarte mult. m-au impresionat foarte multe unele faze din film si am apreciat efectele speciale.

| andrada_8748 a răspuns:

Filmul este bun dar cartea este superba.Trebuie sa la citesti pe toate trei care au aparut: Amurg, Luna Noua si Eclipsa.Astept parerea ta dupa ce citesti cel putin prima carte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa rau filmul plictisitor

Anna
| Anna a răspuns:

Da, l-am vazut, mi-a placut... e interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai super film
dragoste/fictiune
exact ce imi doream :X

de abia astept sa imi iau cartile (amurg, luna noua, eclipsa si ultima carte breaking dawn... care nu a aparut inca in romania)

| RuxandraV a răspuns:

Da l-am vazut si mi-a placut foarte mult. Unul sin cele mai bune filme pe care le-am vazut (imi plac filmele de fictiune/dragoste). Deabia astept sa imi iau cartile!

| zuzulina a răspuns:

Da si da si dupa mine cred ca la intrecut pe harry potter, o noua revelatewinking

| littleony a răspuns:

Da... mi-a placut mult l-am vazut de 2 ori... un film care merita vazut... mi-a palcut povestea dintre cei 2:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

vreau sa eu filmul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmul e foarte bun, dar cartile sunt absolut superbelove struck din pacate, in romana nu suna asa de bine, nu este nici traducerea foarte bunasad dar in engleza sunt deosebit de frumoase=p~

| BabyWL a răspuns:

Da. L-am vizionat, chiar la cinema in mall. si in stanga mea aveam persoana pe care o iubesc eu cel mai mult, in afara de asta vreau sa-ti zic ce este un film foarte foarte fain. si ese si din categoria filmelor care imi plac drama/romance.
In caz de nu l-ai vazut iti urez vizionare placuta si iti zic ca merita sa-l vezi! :*

| dedeutzaaa a răspuns:

Oameni cretini! Ce ii si in Romania asta?:O Filmul twilighta facut ravagii intoata lumea si s'au trezit FIX romanii sa comenteze! Daca Twilight nu e un film EXCEPTIONAL...att voi sunteti batuti in cap... da rau de tat oh go on Deci e cel mai tare film :X:X:X

| Princessee a răspuns:

Mi-a placut enorm! Acum, incep sa imi doresc sa fiu vampir!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mia placut e superb ffoarte super abia astept sa vad si partea a 2 a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am vazut fimul si mi se pare cel mai bun film ...comentariile celor de mai jos sunt rautacioase... abia astept sa apara si luna nou, eclipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| NewFolder a răspuns:

E supeeeeeeeerrrrrr fain! 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mia placut este minunat numai cand am vazut niste partui triste am inceput sa plang

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

Întrebări similare