| Alexandraemy71 a întrebat:

Au aparut acum foarte multe desene animate pe CN, de ex ben10 etc. Voi ce desene ati fi vrut :noi sau vechi, ex(tom & jeryy, familia flinstone etc)?

Răspuns Câştigător
| alwaysStyles a răspuns:

Mie imi plac cele vechi acum nici nu ma mai uit ne cine pentru ca nu se compata generatorul rex cu familia flinstone. cele vechi erau pentru toate varstele dar acum sunt cuprinse. din pacate nu numai pe cartoon network se intampla.se intampla adica acum nici nu se mai numesc desene animate se numesc desene pentru ca magicienii di weverli place, soni si steluta ei norocoasa sau hannah montana sunt oameni si nu sunt animatii. copii mei ma vor intreba ce inseamna desene animate eu le spun ca au existat pe` vremea mea`.

5 răspunsuri:
| hatze a răspuns:

Eu as mai vrea: curaj caine fricos; fam. flinstane; dexter; power puff girls; jony bravo; etc etc! ast funda! pa pa pup

| oanna_4635 a răspuns:

Viata cu Loiue, Zambetul lui Sharon

| Andy04 a răspuns:

Regele Shaman,Naruto,Naruto Shippuden,Atomic Betty, Fetitele PowerPuff(pudrapaf cum le zic eu), Tabara lui Lazlo(incepe la 7 jumate da cine se scoala atunci) si mai era unu nu mai stiu daca asa se scrie Puffy, Amy, Yummy.Si tot mai multe.

| Andy04 a răspuns:

Toata lumea are dreptate.Acum sunt niste panarame care seamana cu filmele pentru adulti.Mie cateodata mie si sila asa pur si simplu sa ma uit la,, unele'' desene noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele vechi erau mai frumoase, deoarece nu era aceeaşi poveste de 1000 de ori. Dar acum există şi câteva desene frumoase! happy