Poti incerca filmul : I Will Always Know What You Did Last Summer.
Nu este cu jocuri din alea, dar este despre un grup de tineri, care ascund o cima. Este interesant Cam Horror .
In grup sunt 2 fete si parca 4 baieti iar fiecare primeste un bilet de la unu care le zice sa vina la liceul in care au invatat si acolo ii amoara?
Defaps sunt doua filme unul este cel de care ti-am spus mai sus, celalat este "I know what you did last summer " pana si titlurile sunt aproape aceleas, si filmele seamana intre eloe, sincer nu mai stiu sa-ti spun care-i filmul de care zici tu, In orice caz, unul din astea 2. Eu ti l-am spus pe ala pentru ca e mai nou :d. Poti sa te uiti si la asta al 2lea, dar aman2 au aceeasi poveste cu accidentul , si cu ciudatul ala cu carligul .
Ala de care ti-am spus se numeste fratia V si ala cu carligu chiar e ciudat le-am vazut mai demult si mi-au placut desi m-am speriat putin.Iar pe ala cu fratia V l-am cautat pe net dar nu l-am gasit ca la TV am vazut doar juma de film.
Poate este asta filmul cu Fratia V :-? : http://www.cinemagia.ro/filme/the-brotherhood-v-alumni-478506/
Cam seamana :D, cert e ca nu-s sigura nici eu :|. Daca e asta, il poti downloada de pe t.o.r.r.e.t.e.:)
P.S. : Mersi de funda :D!
Da asta e filmu si n-ai pentru ce!
MadalinLostRoad întreabă: