Acum 4-5-6 ani urmaream si eu desenele animate, pe Minimax;)) :)
...Deci fac parte din generatia care iti poate raspunde la intrebare. :)
Da, intr-adevar, si eu imi amintesc de un astfel de desen animat cu un detectiv.Si era intr-un format vechi, cum erau inainte desenele animate."Zambetul lui Sharon","Aventurile lui Sharon Spitz","Marsupilami","Clifford, Marele Caine Rosu","Ocolul Panantului in 80 de zile","Fratii Koala","Autobuzul Magic","Franklin","Misterele din Providence" sunt cateva dintre desenele animate care mi-au incantat copilaria.Acum,readucandu-mi aminte de ele, mi-au curs lacrimile.Cat de frumos era! Asteptam fiecare episod noi cu sufletul la gura sa vad ce au mai facut "eroii" mei... Oh, vremuri apuse...
Si imi amintesc si de acel caine politist despre care ne-ai explicat in intrebare. Tin minte ca era un episod in care se schimbase numele orasului si se furasera bogatiile din seiful bancii acelui oras.Cainele politist a venit sa rezolve situatia, dar a avut probleme.Si a fost dus pe o insula unde trebuia sa ia de sotie pe o alta catelusa.Era format din doua sau trei parti povestea pe care am descris-o mai sus...In fine, nici eu nu imi prea amintesc numele serialuiui. Dar, dand o cautare pe Google, am gasit:
http://muppet.wikia.com/wiki/Dog_City_Police_Department
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dosarele_Secrete_ale_C%C3%A2inilor_Detectivi
Mai caut si daca il gasesc, postez aico un raspuns cu numele desenului animat. :)
Multumesc pentru fundita!
...Si pentru complimente! (nu ma cred eu prea geniala, dar daca zici tu, nu te contrazic ).
Deci.prietene "100SweetSmile4you" tin sa te anunt ca esti genial:X:X:X.desenul se numea orasul cainilor (dog city)... l am gasit pe link-ul tau.... o sa caut filmulete pe net. Multumesc mult de totX:X:X:X:X genial
Sincer eu nu-mi aduc aminte de acest serial asa cum il descrii uh desi mi-am stors creierii) am cautat serialele de la fox kids minimax si jetix. iar tot ce am gasit cu caini detectivi a fost pe fox kids dosarele secrete ale cainilor detectivi.nu cred ca asta este serialul dar...mult noroc in cautari
anonim_4396 întreabă: