| CocollinoXx a întrebat:

Băii. Urmariti serialul True Blood? Cum vi se pare? eu una il consider foarte genial.love struck Argumentati raspunsul! Raspunsul cel mai interesant primeste funda.

5 răspunsuri:
| saymoon a răspuns:

M am uitat la cateva episoade si parerea mea e ca Sill are dreptate.
E absolut ridicol, nu inteleg nimic din el.Nu e nici pe departe genial, e plictisitor.
M am uitat la aproximativ 5 episoade si doar pentru ca speram ca o sa devina interesant, dar nici o sansa.
Daca ar fi niste seriale care imi plac sunt cele ale seriei The vampires diares.
Dar true blood, nu mi place absolut deloc.

| cinnamon a răspuns:

Imi place ca faci observatii in legatura cu gramatica altora, dar vad ca nu reusesti sa te exprimi si sa eviti cacofoniile mai elegant. Macar virgula aia sa fii fost ",". Scuze de offtopic

| Sill a răspuns:

Este un serial mediocru.Si nu in mare parte din cauza storyline-ului sau a acotrilor ci a VOASTRA.Ca si in cazul Twilight-ului ridicati respectivul serial pe un pedestru inalt unde n-are ce cauta si pur si simplu produceti greata celor ca mine(adica multora)cu obsesia voastra.
1.Sunt sigur ca e o greseala gramaticala adj. "foarte genial". N-o sa stau acum sa vad cel fel de adj. este, dar cum suna sigur e o greseala
2.La ce te-ai referit cand ai spus "foarte genial"? La povestea din spatele actiunii?(daca da atunci te cotnrazic, ia ca exemplu yu-gi oh sau death note, ca chiar daca sunt anime-uri au o poveste mult mai captivanta si mult mai bin inchegata ca TB)

| Sill a răspuns:

Serios "mie nu-mi PLAC" nu "place" so dpar ca sa stii anime-urile le-am luat doar ca grad de comparatie(Si inca unul foarte slab)ca sa vezi ca(virgula)cu putina imaginatie pai crea niste povesti extraordinare(nu ca cea plina de clisee din TB)

| CocollinoXx explică:

Pai bine eu nu ma refeream la animeuristraight face... mie nu imi place animeurile.

Întrebări similare