| Maryna98 a întrebat:

Bella (Kristet Stewart) va deveni vampire in breaking dawn pentru ca am vazut niste poze cu ea cu ochii ca de vampir

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Da, ea va deveni vampir.
In primul rand, ea se va casatori cu Edward Cullen (Robert Pattinson). Apoi vor pleca in luna de miere.Acolo ei fac dragoste, iar dupa cateva zile Bella se simte prost.Aceasta ramane insarcinata.
Copilul nu va fi unul normal.Va fi jumate vampir jumate om.
Apoi Bella o naste pe Renesme, fiica ei si a lui Edward, dar cum copilul era unul vampir Bella era cat pe ce sa moara, dar in ultima clipa Edward o musca si o transforma in vampir.
Mai e un pic si se va lansa filmul.Am vazut ca trailerul a aparut deja la Breaking Down.

11 răspunsuri:
| Mayyyyyy a răspuns:

Da va deveni vampir, deorece cand o naste pe fiica ei.ea aproape moare, iar edward o transforma de nevoie.

| M4gd4L3n4 a răspuns:

Da, devine vampir, si va avea si un copil, eu am citit cartile is super.

fundita?

| LemonCandy a răspuns:

Da devine vampir pentru ca este singura posibilitate de ai salva viata dupa nasterea sangeroasa pe care a avut'o, iar fetita este jumatate vampir, jumatate om. Deci da. devine vampir dupa nunta happy
Pentru cavVa face dragoste cu Edward si va ramane insarcinata iar copilul fiind jumate vampir se va hranii cu sange iar bella va fi transformata.
Funda? :X

| ArcAnna a răspuns:

Da,printre altele ramane si insarcinata.va naste o fetita.pe Renesmee

| Laurik800 a răspuns:

Da, va deveni vampir. Stiu asta pentru ca am vazut filmul deja. Fundita?

| Lilllith a răspuns:

Da.ea va deveni vampir... edward o va transforma (robert pattinson) pentru a putea sa o nasca pe fica lor renesme. daca te ajuta te rog funda big grin

| cris13 a răspuns:

Da, va deveni vampir, dar nu se stie sigur daca transformarea ei va avea loc in prima sau a doua parte

| iuli a răspuns:

Da, se va transforma in vampir.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna happy
da, devine big grin cand era in spital, Edward(Robert Pattison) i-a injectat "venin" de vampir in morfina rolling eyes
Sper ca te-am ajutat happy

| IlincaD a răspuns:

Ok,stiam toti asta!

| IlincaD a răspuns:

Este Kristen Stewart*.Si daca vei citi cartile Breaking Dawn, vei afla ca va avea si un copil jumate vampir jumate om!