| layly a întrebat:

Bun deci am si eu o intrebare din naruto:cine ati fi din naruto si de ce? cum vi-ati folosi puterile si care? toata povestea lui/ei. puteti inventa chiar si voi un personaj cu puterile din naruto si aprox o poveste asemanatoare cu cea din naruto.eu o sa dau primul raspuns ca de model.bye!

3 răspunsuri:
| Angel133 a răspuns:

Ce prost auzi naruto e satanist ma macar sti cum il cheama pe ala care a creat naruto? iti zic il cheama Mashasi Kishimoto( nu stiu daca am scris corect da marog) oricum el ca s acreeze naruto s-a inspirat din cultura japoneza. cine stie poate acolo senmenle ca pentagrama din saringanu lu sasuke poate nu reprezinta ce reprezinta la noi. ba mai documenteazate si dupa da un raspuns. deci scuze ca nu am raspuns la intrebare da mo enervat asta. cat despre poveste eu am 2 si ff bune si din naruto inspirate da is muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea lungi sa ti le spun asa ca poate mai vorbim bye

| NicolaeCotet a răspuns:

Dupa mine naruto e cam satanist cum ar fi sharinganul complet(cele 3 puncte) arata ca 666 care e nr satanist sau pentagrama din ochiul din sasuke sau povestile alea triste ca mor toti din familie sau chiesti din astea asa ca nu prea cred ca merita sa te gandesti ca poti fi cineva ca ei.dar o chestie am invatat o chestie din el daca vrei sa ajungi bun la ceva iti trebuie un rival dar in rest e satanist
fara suparare

| dani_7449 a răspuns:

Sincer,eu as fi itachi si asi folosi susano`o si amaterasu