Personaje originale. adica create de tine fara sa te inspiri de alt personaj nu?
Bazandu-te pe asta ar trebui sa faci un personaj de care nu s-a mai auzit pana acum, dar care prin povestea ta. sa il pui intr-o lumina foarte interesanta. Astfel vei avea succes la fani Poate va dura ceva pana lumea de pe forum ii va acorda putin interes, dar apoi.
Daca nu reusesti. incearca sa faci "ficuri" despre perechi gen NarutoxSakura (mie imi plac mai mult ei 2 sincer si poate o sa-ti citesc... ficul. )
P.S. : indreapta-te spre perechile in care baiatul iubeste fata si nu invers :X pentru ca e mai. dureros cand o fata iubeste fara sa primesca inapoi, iar daca vrei sa scrii despre ea iubind un baiat care e mai dur la inceput, fa-l sensibil la sfarsit dandu-si seama doar fata care il iubeste
sper sa intelegi ce am vrut sa zic
Mie una mi se pare aiurea pana si idea unui "fanfic" d-asta.De ce va pierdeti timpul scriind tampenii? Sau astea sunt fanteziile voastre?
Tu nu pricepi printr-un fic poti sa te desprinzi de pamant si sa-ti faci o lume a ta prin care poti sa dovedesti ca te pricepi un fic este ca o poveste de dragoste timpul nu este pierdut ci din potriva este folosit pentru a scrie si a-ti da drumul odata de legatura pamantului daca omul vrea sa scrie lasa-l.si eu il urasc pe saSuke imi place de naruto fa un fic narusaku
anonim_4396 întreabă: