| MarinaElena a întrebat:

Acum cateva saptamana o fata ii povestea alteia un film:
era vorba despre o dansatoare care visa sa joace/danseze rolurile lebada alba si lebada neagra si facea tot posibilul pentru a reusi.Si pana la urma reuseste si in seara spectacolului joaca rolul lebedei albe si trebuie sa se duca repede sa se schimbe in lebada neagra.La vestiare ea isi imagineaza ca apare alta fata care vrea sa ii ia rolul si de suparare da cu pumnul in oglinda si apoi ia un ciob si si-l infige in burta.Nu i se intampla nimic, isi revine, se schimba in lebada neagra si merge pe scena. Apoi se intoarce sa se schimbe iar in lebada neagra si cand sa se imbrace observa ca rochea ei este murdara de sange, dar merge asa pe scena.La sfarsit trebuie sa se arunce pe o saltea, se arunca, dar moare acolo.

Mi se pare interesant filmul:X si vreau sa il vad.as fi vrut sa intreb cum se numeste, dar nu cunosteam acele pers(eram in gara)

Va rog mult sa imi spuneti cum se numestebig grin

Răspuns Câştigător
| andrei213 a răspuns:

Black swan funda?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| MarinaElena explică:

Just4me ti-am dat vot
Андрей ti-am dat fundawinking
PetreConstanta da si mie mi se pare chiar foarte interesant:X numele filmului l-au zis ceilalti
aleee07 Андрей Flori va multumesc mult:*

| PetreConstanta a răspuns:

Daca afli te rog sa-mi spui si mie vreau saa-l vad de vreo 20 ori pentru ca este ffff interesant