| Desenelecopilarieiro a întrebat:

Bună acum cu ceva timp în urma am văzut un film la televizor dar nu mai știu cum se numea și filmul era cam asa era o fetita care a făcut ziua de naștere și tatăl ei îi povestea despre o fată care despre un rege și o fată din regat care nu avea un picior și era în scaun su rotile fata sa întristat a trecut ceva timp și fata era mica de vreo 12 13 ani și tatăl ei era bolnav si ea se simtea vinovata de asta pentru ca mama ei o învinovățea pe ea pentru ca tatăl ei se simțea rau fata lua o mână de pastile în fiecare zi și mânca săpun ca să. Moara pentru ca se simțea vinovata fata a crescut și sa făcut profesoara și îsi decora clasa ei și în clasa a pus un topor adevărat pe perete și când au venit copii doua fete se certau în clasa dar doamna nu era una din fete s-a enervat și a luat toporul din perete și când a venit profesoara ea s-a speriat și a aruncat toporul în sus și el s-a dus în piciorul învățătoarei și copii sau speriat și cam atât țin minte dacă știți filmul îmi puteți spune va rog care este numele lui

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

An Invisible Sign (2010)
https://www.youtube.com/watch?v=4x2RzV1UrW8

0 răspunsuri: