| tesss a întrebat:

Acum mult timp am vazut un film de groaza.Era vorba despre ofata care scria nistre numere. Fata aceea avea o lista in treaga.Ei bine cateva numere era o data si se intampla ceva.Parca a avut loc o explozie.Stiti cumva cum se numea filmul

Răspuns Câştigător
| FaithGaga a răspuns:

Se numeste Numere Fatale si este cu Nicolas Cage in rolul principal. In engleza se numeste Knowing.

| tesss explică (pentru FaithGaga):

Da asta ere mersi

| FaithGaga a răspuns (pentru tesss):

Cu placere! Am vazut filmul si il am si pe DVD e super frumos si oarecum emotionant... Final neasteptat happy

7 răspunsuri:
| tesss explică (pentru horia2012):

Mersi imi pare rau ca nu ti-am dat funda dar mi-am adus aminte numere fatale de la AlinAlexandru

| horia2012 a răspuns (pentru tesss):

Cu placere. Nu-i nicio problema.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Am 2 în minte:
Premonition sau Number 23.
Dacă nu este nici-unul din acestea...scuze dar nu te pot ajuta.

| tesss explică (pentru L7w7n7d7):

Seamana number23.Dar filmul incepea cand era o fetita la scoala si doamna profesoara i-au pus sa deseneze ceva iar acea fata a umplut pagina de numere.Si dupa ce terminau le bagau intr-un tub nu stiu mai exact ce era.Si peste 15 ani a deschis tubul ala si a primit fiecare ceva si o fata sau un baiat mi se pare ca trebuia sa aleaga cu ochii inchisi nu mai stiu si acel baiat sau fata a luat sau ales pagina aia cu numere iar tatal lui sau ei nu stia si se schinuia sa inteleaga nu mai stiu sigur cum era.Ms pentru raspuns oricum