| 6565787 a întrebat:

Am luat un 10 la matematica iar mama mi-a dat bani.Cu acei bani m-am gandit sa merg la un film decat sa-mi iau o pizza sau nu stiu mai ce. Mi-am ales filmul : "Sunt o baba comunista". Unde se ruleaza(tinand cont ca eu stau in sector 6 Bucuresti). La Plaza sau la Wafi Cotroceni? FUNDA.(SCUZE CATEGORIA DAR ACEASTA ESTE CEA MAI VIZITATA).

7 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

Pe ce ai luat ma tu 10? :O

| 6565787 explică (pentru Exilee):

exile am muncit foarte mult sa iau 10 ala. Daca ai chef sa-ti bati joc de oameni nu o mai fa. URASC OAMENII CA TINE! Mi-e mila de tine copil facut pentru alocatie ce esti! Nu cred ca ai luat 10 in viata ta!

| Exilee a răspuns (pentru 6565787):

MDa..IMi cer scuze atunci happy

NU voiam sa se inteleaga faptul ca "Faceam misto", ci intrebarea m-a facut sa cred ca era pusa de catre un frustrat care plictisit de viata incepe sa caute motive de prostie pe internet. M-am inselat, dar categoria si esenta intrebarii ma fac sa cred ca nu prea esti serios.
No offence.
"am muncit foarte mult" Apreciez sa aud asta. MUlt succes in anii scolari care vor veni si sa sporesti din ce mai mult happy

| piticelm a răspuns:

Mai bine te duci la alt film.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Daca ai CinemaCity in oras la Carrfoure sa te duci acolo pentru ca au toate filmele bune.

| 6565787 explică:

Ok exile. Sper sa nu mai avem divergente de genul acesta. O zi buna in continuare!

| Exilee a răspuns (pentru 6565787):

De ce nu le-ai face cinste unui prieten sau 2 adevarati. Cei pe care-i conideri cei mai aproape de tine, le-ai putea oferi si lor invitatie la cinema happy