| Deutzica29 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor. Caut un film care l-am vazut la TV cam acum 2-3 sapt. (in intervalul asta) si nu stiu cum se cheama si il caut de nebuna. Voi incepe sa descriu putin din cate am tinut minte. Era o fata care avea super puteri si se muta nonstop din oras in oras, la multe scoli diferite, pentru ca in fiecare scoala facea dezastre cu puterile ei (parca). Ea statea cu unchiul ei (parca era unchiul, nu mai stiu). Ei, si a venit intr-un oras in care probabil a mai stat cand era mica, ea sau unchiul, acolo unchiul era cunoscut si parca era de temut ca se auzeau fel si fel de lucruri despre el. Ea sta intr-o casa mare. Se indragosteste de un baiat normal. Ceea ce nu ii este permis sa faca. Cand aceasta va implini varsta de 16 sau 18 ani (nu mai stiu exact) i se va alege soarta. Daca va fi buna sau rea. Avand in vedere ca mama ei era de partea raului, la fel si verisoara ei, parca, care desi au fost cele mai bune prietene, cand aceasta a implinit varsta respectiva a simtit ca va deveni rea. Intr-un final soarta i se alege, insa era si ea destinata raului, dar a reusit sa invinga soarta si era ceva gen jumi jumalaughing. Baiatului i-a sters memoria ca sa nu-i faca rau. Deoarece ca sa-si schimbe destinul, trebuia sa sacrifice baiatul, iar ea nu a vrut si a recurs la acel gest. Daca mai sunt nevoie de detalii, cred ca as mai putea da. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Beautiful Creatures 2013
https://www.youtube.com/watch?v=eLDL5mxgYNY&nohtml5=False

| Deutzica29 explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc mult de tot!

3 răspunsuri: