| Frrramboise a întrebat:

Am o intrebare, am maaaaaare nevoie de un raspuns, si am si o fundita pregatita pentru cele mai rapide raspunsuri! Decci era un film, niciodata nu l-am vazut de la inceput si nu mai stiu cum se numea.era despre o fetita careia i-a murit cineva drag (nu stiu cine ca nu am prins faza) si fetita a inceput sa se poarte ciudat. a inceput sa deseneze accidentul in care a murit acea persoaana, nu vroia sa mearga cu parintii sai cu masina pe un anumit drum ca cica acolo a murit persoana aia.mai avea si o matusa (asta cred ca era) si a inceput sa petreaca timpul cu ea.mama ei era insarcinata si a devenit geloasa pe acea femeie. femeia si fetita pregateau impreuna o casuta albe astra de papusi.si trebuia sa fie o surpriza dar in scurt timp fetita avea muscaturi pe ceafa.mama a inceput sa se intereseze si a luat o carte numita adevarul despre strigoi si a aflat ca strigoiul statea in casuta de papusi pe care au ars-o.cam atat stiu.va rooog ziceti-mi numele filmuluuuui!

Răspuns Câştigător
| NothingImportant200 a răspuns:

S-ar putea sa fie "Viziunile Sharei" Inca nu am gasit site unde l-as putea vedea online, dar uite aici ceva, poate te ajuta: http://www.cinemagia.ro/filme/haunting-sarah-viziunile-sarei-15466/

6 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Poate e Bless the child.thinking

| vallentina123 a răspuns:

Aaaaaa
il stiu l-am vz mai demult da nu stiu cum se numeste
scuze nu te pot ajuta. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Pare foarte interesant filmul... mi-as dori si eu sa-l vad.big grin
Nu-ti aduci aminte macar vreun actor - numele adevarat - sau chiar si cum se numeau personajele din film?

Astept raspuns big grin

| CrystalAngel a răspuns:

Ii murise fratele. casuta era locul unde statea spiritul lui. fetita mai avea la mana o bratara prin care cica se hranea spiritul (d aia se purta asa fetita). titlul nu il stiu ...si eu am vazut filmu tot pe bucatele... poate isi aduce aminte cineva.

| sadry a răspuns:

L-am vazut e productie din 2007 si se numeste drumul blestemat.

| Tuca a răspuns:

Cred ca stiu filmul insa nu stiu cum se numeste scuze sad