| Giulia97Anna a întrebat:

Am o intrebare. Cred ca multi se uita la anime-ul Naruto, acum intrebarea mea este ce credeti despre Sasuke si Sakura.Ar fi un cuplu? Ei bine eu nu stiu ce sa zic.Pentru ca Sasuke este un razbunator si nu prea are timp de fete. Oare chiar in adancul sufletului sau o iubeste pe Sakura? Totusi daca Sasuke nu o iubeste pe Sakura, de ce cand aceasta ii spune ca il iubeste el nu reactioneaza deloc.El nu a spus ca o iubeste dar nici ca nu o iubeste.Si nu mai inteleg un lucru. Daca cel care a facut anime-ul (nu mai stiu cum il cheama)a spus ca nu vrea sa puna in anime dragoste de ce Sakura este indragostita si sufera? In acest caz o pot include si pe Hinata si chiar si Naruto, care o iubeste pe Sakura.

Răspuns Câştigător
| Stella17 a răspuns:

Buna, de fapt nu este un razbunator citeste mai bine manga si ai sa vazi in ultimul capitol va trece de partea lui naruto la razboi si eu cred ca o iubeste pe Sakura.

http://a-kage.info/manga/naruto-manga/

| Giulia97Anna explică (pentru Stella17):

Da,dar intr-un episod chiar el a recunoscut ca e un razbunator.

| Stella17 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Da, dar Sasuke vrea sa isi razbune fratele, atunci a inteles ca Itachi isi iubea satul si Sasuke vrea sa urmeze calea frastelui sau.

4 răspunsuri:
| Gdeni a răspuns:

E indragostit de sakura, dar nu vrea ca ea sa aiba de suferit din cauza lui. ceva de genu...

| Pufar1ne a răspuns:

Sasuke nu e un personaj cine stie ce s-ar putea sa moara mai incolo