| glamourbee a întrebat:

Am o intrebare legata de Breaking down, sunt nelamuruta, Bella nu a slabit asa de mult nu? vrau sa zic, sunt efecte speciale? X_x nu imi imaginez cum poate cineva slabi chiar asa, de cand am vazut filmul imi pun intrebarea asta si vreau sa aflu un raspuns concret ca sa scapt odata de curiozitate :-s laughing >:"... Funda!big grin

Răspuns Câştigător
| izabelageorgiana a răspuns:

Nu, nu a slabit, sunt efecte speciale. Arata si pe net cum le-au facut.In plus nu avea cum sa slabeasca atat pentru scena nastrii si apoi sa se ingrase la loc pentru celelalte scene in care arata normal. Sper ca te-am lamurit happy

2 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Nu, nu a slabit atat. Au fost folosite efecte speciale folosite pentru a o face sa arate asa. Am citi intr-un interviu in care a declarat ca nu a trebuit sa se infometeze si sa slabeasca pentru scena aceea.

| CristinasiVlad a răspuns:

Efectele speciale iti creeaza aceasta nelamurire, ochii rosii ...la fel efecte speciale happy ca si cataratul pe copac happy
Stai linistita frumoasa Bella este normala in realitate [ nu cred ca ar vrea sa slbaeasca asa mult, doar pentru un film happy ]
Sper ca te-am ajutat la enigma ta!
Bye-bye