| FloryTrandafir a întrebat:

Am o intrebare.
Ma uit la seriale, la telenovele pe postul Acasa tv sau Acasa tv Gold si ma tot gandesc sa joc si eu intr-unul, mentionez ca stiu limba spaniola fara sa o fi invatat-o la scoala si o si inteleg si din filme si cred ca m-am nascut sa o stiu si sa o inteleg.
Ce sanse am si ce pot sa fac sa pot juca intrunul ca si ceilalti actori/actrite cunoscute de noi toti? am 17 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna flory! mai eu sa stii ca nu te descurajez ca celelalte persoane ce au scris inaintea mea, si uite si parerea mea, plus de asta sunt o pers care ma intereseaza lumea asta a ''vedetelor'' sunt studenta la jurnalism, si totodata colac peste pupaza imi plac si telenovelele...sa stii ca e f bine ca incepi sa cunosti tainele limbii spaniole,dar ceea ce vreau eu sa aduc la cunostinta este faptul ca ceea ce nu au inteles pers ce ti-au rap inaintea mea,si nu vreau sa fiu rea dar cred ca nici nu au habar,tu vrei sa joci in telenovele produse in mexic,columbia,venezuela, exact cele de pe acasa tv, ei bine aceste tari fiind atat de dezv in lumea asta a telenov,''invita'' si alti actori cu alte origini pentru a juca intr-o telenov, daca o sa fii atenta de ex la gaby spanic, care este de origine venezueleana, jo9ak in telenov produsa in mexic(tv azteva e televiziunea, cred ca poate tu urm chiar telen emperatriz) telenov produsa in mexic, dar tv azteca se stie desigur, pentru cunoacatori ca nu este un nume atat de imp in telenovele, precum televisa unde nici mai mult nici mai putin s-au produs peste 200 de telenovele,fara sa mai vb de boom-ul dat de compania telemundo care atat tare cu scenarii capitvante,intre noi fie vb televisa deja merge numai pe remake-uri,asa ca doamnelo/domnilor,nu tatai aripile cuiva care chiar vrea sa ajunga ceva,poate nu o sa reuseasca din prima,dar este f tanara si cred ca merita incercat, si inca ceva, Spania nu este un nume atat de imp in lumea telenovelelor, intr-adevar nu contrazic, s-or produce si la el telenov k si la noi, lalaielile acelea dar va dati se4ama ca nu exista termen de comparatie pe piata mondiala a telenov intre Spania si mexic cum nu exista nici int6re Spania si rom.Si cred ca cei care repet,cunosc,limba cat de cat stiu ca limba spaniola nu este aceeasi cu dialectul mexican,ori venezuelean ori cubanez,ba mai mult multi actori din telenov au fost obligati sa lase accentul acasa (find de ex dn cua) pentru a da o nota frum lmbii pure mexicane.
p.s pee wee din camaleones,cred ca il stii,este de origine americana,jucand in telenov mexcana lua intens lectii de limba spaniola
roxana benedek-romanca,liceul de pedagogie terminat,acum actrita de telenovela(cunoscuta din prietene si rivale)
parerea mea este sa nu te iei dp muste, poate o sa reusesti ceva cu treaba asta dar cred ca ai maturitatea necesara sa gandesti CA NU in Romania, ci aqlo, la sursa, sunt cursurile de la C.E.A... poate ne mai auzim, bafta in tot c faci!

| FloryTrandafir explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru raspuns.:*

11 răspunsuri:
| KamiM a răspuns:

Telenovele la crea te uiti sunt originare din America latina; ma refer la Mexic, Venezuela, Columbia... O s-ti fie extrem de greu sa ajungi actrita asa departe de casa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci o facultate de teatru, te duci la mii de auditii, joci mii de roluri mici si nesemnificative pana cand cineva o sa creada ca esti destul de buna pentru un asa rol.

| Ekcstsy a răspuns:

Nu mai traiti in telenovele happy. La 17 ani trebuia sa ai alte lucruri pe cap happy

| DDoctorita a răspuns:

Sa, sigur, te-ai nascut stiind limba Spaniola! laughing
Draga mea, eu sunt de 8 ani in Spania, si inca nu am zis niciodata ca stiu la perfectiune limba Spaniola. laughing
Cata modestie, doamne... laughing.

Ca sa joci intr-un film, trebuie sa fii de mic in lumea teatrului! =)

| MisDia a răspuns:

Mi de scuze dar nu prea ai voie decat cu acordul parintilor deoarece nu esti major, dupa ce iti dau acordul trebuie sa te duci la Bucuresti unde ce tine filmul si la sfarsit de sozon poate o sa faca niste probe, incearca sa castigi proba si o sa intri!
bafta!
funda?

| Bibiss a răspuns:

Eu am stat 10 ani in Spania, si acum am o prietena care tot asa crede ca stie perfect limba spaniola, insa nu prea e asa. Adica stie sa o pronunte si tot, dar nu stie sa scrie. Si in plus, trebuie sa fii talentata pentru asta. happy Fii serioasa, cine nu isi doreste sa joace intr-o telenovela?

| aalexyya01 a răspuns:

Sa stii ca nici aia pe care ii vezi tu la tv nu s-au nascut actori. trebuie in primul rand sa urmezi cursuri de actorie iar ca sa joci intr-o telenovela spaniola trebuie in primul rand, sa fii in Spania, sa vorbesti fluent si sa faci toate cursurile in limba spaniola. iar dupa multi ani sa mergi la un casting si sa vezi daca te accepta.
Sfat: fii mai realista, nu o sa fii actrita doar pentru ca stii spaniola.

| Elennna a răspuns:

Esti pierduta fat-o, scuza-ma dar tu la 17 ani in loc sa mai inveti ceva pentru bac ca Romania asta se duce de rapa sau sa te concentrezi pe alte lucruri mult mai importante in viata, te uiti la niste porcarii care nu cred ca ele te-ar face mai desteapta si o viata mai frumoasa.Toti avem vise mari, si nu zic ca unele nu se implinesc dar de a fi o actrita ai drum mult de batut.Nu e asa usor. Crede-ma, dar succes!