| denisse00 a întrebat:

Am si eu doua intrebari:
1. Little Grey (Lexie) ramane cu Mark Sloan?
2. Seful este demis din functie?
Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| RiRi5846 a răspuns:

1.Lexie si Mark nu o sa ramana impreuna.
2.Da,seful e demis din functie.

3 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

Nu stiu exact la ce sezon te referi deoarece eu sunt la sezonul 4(desi stiu unele lucruri care se vor intampla datorita crossover-urilor cu Private Practice)

Atentie! Astea sunt(intr-un fel) SPOILERE daca nu te-ai uitat la tot serialul(pana la sez. 8).

1.Pai in viitor fiica ilegitima a lui mark, Sloane Reilly apare insarcinata si el descopera ca bebelusul are probleme la picioare asa ca merge cu Sloane in L.A ca sa fie operata de Addie.Cat timp el e in L.A(cred ca atunci se despartise de Lexie) se culca cu Addie si cred ca Lexie se culca cu Alex sau Jackson(nu sunt sigura). Apoi Mark vrea sa ramana in L.A cu Sloane si sa creasca bebelusul acolo.In final, se intoarce in Seattle dupa ce realizeaza ca o iubeste pe Lexie.Cred ca se impaca.Mai tarziu, nu stiu cum...o lasa gravida pe Callie si cred ca o sa aiba probleme din nou cu Lexie, dar in final cred ca da.raman impreuna

2.Am impresia ca incepe sa bea din nou (daca iti mai amintesti, el cam avusese probleme in trecut) iar Derek il forteaza sa mearga la reabilitare sau il denunta(din nou, nu sunt sigura). Probabil ca Derek ii ia locul temporar.

| maddog95 a răspuns:

1 lexie nu ramane cu sloan
2 seful da este demis, iar sheperd ii ia locul dar dupa un timp il repune in functie pe richard fiindca nu se simte in largul

| denisse00 explică:

Multumesc anticipat tuturor! :*