| Simonasimi a întrebat:

Am si eu nevoie de cateva nume de filme care sa fie de dragoste sau pozte sa fie si alte genuri.Am nevoie urgent si daca puteti sa spuneti si mai multe filme care va impresionat.
Multumesc mult. wave

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Status raspuns: Aprobat
1. "Twilight"
2. "Twilight Saga Eclipse"
3. "Twilight Saga New Moon"
4. "Abduction"
5. "Monte Carlo"
6. "The Last Song"
7. "Remember Me"
8. "A Walk To Remember"
9. "Water For Elephants"
10. "Home Alone"
11. "Avatar"
12. "Beastly"
13. "Vampire Suck"
Nu sunt toate de dragoste, dar mie mi-au placut.

3 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

The English Patient (1996), A Walk in the Clouds (1995), A Walk to Remember (2002), The Notebook (2004), Titanic (1997), Memoirs of a Geisha (2005), The Reader (2008), The Last Song (2010), Remember Me (2010), P.S. I Love You (2007), Love Story (1970), Pearl Harbor (2001), Pride & Prejudice (2005), City of Angels (1998), The Phantom of the Opera (2004), Charlie St. Cloud (2010), L'amant (1992).
Vizionare plăcută!

| Candace a răspuns:

Acum iti spun parerea mea: the last song, dear john, beastly, the notebook, a walk to remember, avatar, saga amurg, when harry meat sally, coraline.

| onename a răspuns:

La ce a spus Candace, adaug ' 50 dates' [primele 50 de intalniri]. E vorba de un baiat caruia ii place o fata dar ea are memoria de o zi. Si in fiecare zi o ia de la capat. Si baiatul in fiecare zi trebuie sa o recucereasca. Si toata viata e asa. Au si copii impreuna, numai ca in fiecare dimineata trebuie ca fata sa urmareasca o caseta pentru a-si aminti ca e maritata si are copii. E frumos.