| biterrchocho a întrebat:

Am si eu nevoie de putin ajutor va rog. Eu vizionez pavitra rishta pe youtube ca nu prea am rabdare sa il vad la televizor! Deci eu am ajuns la episodul 995 si nu mai pot trece mai departe nu imi mai da continuarea stiti cumva de ce? Pot vedea alt undeva? Dati-mi un link ceva daca stiti va rog! Sau spuneti-mi macar ce se intampla cu Ovi, Arjun, Purvi si Oner? cine cu cine ramane? cu copii ce se intampla si apropo cu Soham cum ramane? Va rog sa imi spuneti care stiti multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Cartoonito221199 a răspuns:

Pe youtube apar episoade treptat, iar in alta parte nu cred ca poti vedea. Si eu vizionez serialul si imi place enorm de mult, mai ales de Purvi. Tot ce iti pot spune este ca Arjun se indragosteste de Purvi treptat. Funda te rog? :*

| biterrchocho explică (pentru Cartoonito221199):

Iubita multumesc eu stiu ca se indragosteste si multe altele si ca se casatoreste ovi cu el si purvi cu onir dar eu ziceam daca stii ce se intampla in final cu purvi si arjun ca am inteles ca purvi desi e casatorita cu onir o sa zica ca este al lui arjun copilul. multumesc pentru raspuns.

3 răspunsuri:
| Ali0404 a răspuns:

Mai bine te uiti pe Dailymotion!

| sara112 a răspuns:

Pana la urma Arjun va ramane cu Purvi si Onir cu Ovi

UITATE LA VIDEOCLIPUL ASTA SA VEZI CA ASA ESTE.
http://www.youtube.com/watch?v=UzJEb8TavR4