| LoryZuzu1 a întrebat:

Buna am si eu nevoie de un inceput pentru o compunere iarna la munte.DAU FUNDA scuze de categoria aleasa

Răspuns Câştigător
| biscuiticulapte a răspuns:

E o zi racoroasa de iarna.Pe jos a inceput sa se prelinga un strat pufos si stralucitor de zapada. Turturii ca niste sageti de gheata decoreaza casele pustii, iar crivatul ca un artist desavarsit picteaza ferestrele amortite de ger.Norii il tin prizonier pe mult asteptatul soare, care reuseste uneori sa-si arunce bratele asupra omatului, transformand totul intr-un ocean maret de abstracte si cristale.
... sper ca te-a ajutat happy.

4 răspunsuri:
| YesOMG a răspuns:

Stiai ca nu iti poati face temele pe TPU!
Sper ca stiai. dar in fine : Era dimineata. Eu si cainele meu josh(nu am alt nume in cap) am plecat la plimbare pe munte. Fara a imi da seama am observat cum a inceput sa ninga usor, apoi am placat acasa.

| Bie666 a răspuns (pentru YesOMG):

laughing) Foarte tarelaughing

| YesOMG a răspuns (pentru Bie666):

Stiu! rolling on the floor)))

| xal3zu a răspuns:

Era o zi friguroasa de iarna
eu si parinti meu ne-am gandit sa mergem la munte, ca sa ne distram putin.Fratele meu a vrut sa vina si el chiar daca avea scoala.Parinti au fost de accord sa vina si el.Pe drum ne-am oprit sa luam ciocolata calda. Cand am ajuns ne-am cazat la hotelul...si ne-am lasat lucrurile in camera, tata a vrut neaparat sa exploram o jumatate de munte cand coboram de pe munte... mai bagi u

n-am avut idei de dimineata