Măi deci, la prima întrebare dacă şi-ar uni forţele toţi din Akatsuki l-ar bate măr pe Orochimaru. Adică, dacă l-a putut omorî Sasuke, ei de ce nu ar putea?
La a doua întrebare, cam toţi sunt puternici. Având în vedere cât de tâmp e Tobi, are o putere grozavă. Toate cele 6 corpuri a lui Nagato, sunt destul de puternice, din câte am observat în lupta cu Jiraya-Sensei. După mine, Itachi are o gândire impecabilă, şi un curaj excelent. Dar nici puterea nu-l ocoleşte. Pe mine una m-a uimit. Îşi iubeşte atât de mult fratele, încât puterea lui vine din inimă. Nu pot spune că unul este mai puternic decât celălalt. Akatsuki este o organizaţie de asasini puternici, fără sentimente (prea mari, că deşi nu vor să arate, au şi ei sentimente).
Da si eu tot cred ca Akatsuki sunt mai puternici si da cred ca Itachi e mai puternicpentru ca el avut o decizie grea si a salvat satul
Eu consider ca Akatsuki e mai puternica pentru ca Orochimaru a fost invins de Sasuke si cel mai puternic din Akatsuki e Tobi.
Akatsuki in episodul 257 Naruto Shipudem nu va mai exista Sasuke ii va omora pe toti am vazut tot stau in franta
Episodul 257 l-am vazut si eu.
Toti sunt bun an magiile si technicele lor dar Katsuki o sa fie destramat la sf(film) am vazut toate episoadele si filmele si cel mai bun este naruto si sasuke sunt egali
PopStefania întreabă: