| MhPnr a întrebat:

Bună, am şi eu o întrebare pentru fanii iubiri secrete. Am luat o pauză de la vizionarea serialului şi îmi tot pun două întrebări :
-Unde au dispărut Andrei şi Maria?
-De unde a apărut Ioana?
Dau fundiţă! vă rog sad

Răspuns Câştigător
| BountyWG a răspuns:

Andrei si Maria sunt in Franta alaturi de copilul lor.Ioana vine de la manastire ca sa afli mai mult uita-te pe youtube la sezonul 3 din iubiri secrete.Acolo afli mai multe. Daca nu uite ce iti spun: Victor e de fapt omul bun. Damian un om care a fost desfigurat de victor se razbuna pe familia maris adic ape familia lui victor. Damian i-a zis lu victor sa aleaga intre copii sai si atunci stefan a intrat in camera a strigat tare madalin madalin il cauta ca s ail intrebe unde e e ioana si atunci Damian a inteles gresit si a omorat-o pe Ioana.Un om de-al lui Damian i-a injectat ceva lui Ioana si a reinviat-o si Marisii erau s-o ingroape de vie.Dar pana la urma au simtit ceva cand duceau pe spate sicriul Ioanei.Si apoi Ioana a fost scoasa din sicriu.Atat a fost sper ca ti-am fost de ajutor.PLS da-mi raspusn castigator ca iti dau nota 10 la intrebare happy

3 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Andrei si maria sunt in strainatate si ioana a aparut de la o manastire.s-au dus anda cu stefan acolo si au gasit-o pe ioana

| Gamerita a răspuns:

Andrei si maria au plecat in franta..au luat o pauza de la iubiri secrete deoarece au avut niste treaba in realitate(asa se aude)..si ioana, la inceputu celui de.al 3lea sezon era o calugarita fara familie..si intre timp, pe la sf.sez.al 3lea au descoperit ca ioana este fiica lu` valeria printr.un test de paternitate...ca la inceput ea era bolnava. avea o boala care o facea tanara dar ea de fapt e batrana happy.( 28 de ani in serial). bft

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

Andrei si Maria au facut pauza din iubiri secrete se zice ca sunt in Franta happy si ca au un bebe [in film]
Si Ioana a fost o calugarita care a avut grija de Delia pana s-a recupertat complet! Acum ea e cu Stefan ea a fost omorata sau doar amortizata grav [asta nu se stie] cand era ziua inmormantarii cineva i-a dat ceva injectie si prin minune laughing s-a trezit happy Dar acea substanta ser pare ca a trezit-o intr-o alta forma adica acum e malefica! Cand vorbeste cu cineva e blanda si cand nu e cu nimeni vorbeste urat, gen : Va omor nenorogitilor!
Funda?