Cred ca nu stii ce inseamna cuvantul "inspiratie" daca ceri idei :
INSPIRÁȚIE ~i f. 1) (în opoziție cu expirație) Fază a respirației constând în introducerea aerului în plămâni; inhalare a aerului în plămâni. 2) Stare psihică ce contribuie în cel mai înalt grad la crearea unor bunuri spirituale; forță lăuntrică creatoare; avânt. 3) Idee apărută spontan în conștiință. [G.-D. inspirației] /
Biacris24 explică (pentru Inemes):
Pai carate tu nici macar nu sti sa razpunzi si ma mai ei si la misto :*
Deci... sa incepem:
1. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
2. Lasa scenariile ca mi-e mila de ce-ar putea iesi din mintile voastre "luminate" (tu si prietenele tale)
3. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
4. Invata sa scrii corect in limba NATALA (si daca nu esti romanca, invata limba tarii in care traiesti)
5. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
Uite, pentru ca sunt un baiat bun, o sa te ajut sa-ti corectez propozitia de mai sus:
Pai CARA-TE, tu nici macar nu STII sa raSpunzi si ma mai IEI si la misto.
cara-te --> pe tine TE CARA
stii --> forma conjugata a verbului a STI la timpul prezent persoana a doua singular
raspunzi --> incorect scris razpunzi
IEI -> conjugarea verbului A LUA la persoana a treia singular, in timp ce EI ---> pronume personal, persoana a treia plural.
biacris24 explică (pentru Inemes):
Esti o idioata INBECILA.
imbecila --> gramatica limbii romane obliga la folosirea consoanei M in loc de N inainte de consoanele B sau P
Exemple: IMPOBOBESTE, IMBRACAT, IMBECIL, IMPLETIT ETC.
Cu placere
Biacris24 explică (pentru Inemes):
Pai carate tu nici macar nu sti sa razpunzi si ma mai ei si la misto :*
Deci... sa incepem:
1. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
2. Lasa scenariile ca mi-e mila de ce-ar putea iesi din mintile voastre "luminate" (tu si prietenele tale)
3. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
4. Invata sa scrii corect in limba NATALA (si daca nu esti romanca, invata limba tarii in care traiesti)
5. PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA SI ORTOGRAFIE A LIMBII ROMANE!
Uite, pentru ca sunt un baiat bun, o sa te ajut sa-ti corectez propozitia de mai sus:
Pai CARA-TE, tu nici macar nu STII sa raSpunzi si ma mai IEI si la misto.
cara-te --> pe tine TE CARA
stii --> forma conjugata a verbului a STI la timpul prezent persoana a doua singular
raspunzi --> incorect scris razpunzi
IEI -> conjugarea verbului A LUA la persoana a treia singular, in timp ce EI ---> pronume personal, persoana a treia plural.
biacris24 explică (pentru Inemes):
Esti o idioata INBECILA.
imbecila --> gramatica limbii romane obliga la folosirea consoanei M in loc de N inainte de consoanele B sau P
Exemple: IMPOBOBESTE, IMBRACAT, IMBECIL, IMPLETIT ETC.
Cu placere
Multumesc domnule dar stiti de ce eu nu scriu bine va asigur eu ca in 4 ani nu usor sa vorbesti o limba.Din pacate eu stiu la perfectie Spaniola
anonim_4396 întreabă: