M-am exprimat in acel mod, evident, pentru a accentua ironia. Google intelege de cuvinte cheie asa ca, daca mai cauti ceva, nu compune enunturi, foloseste doar cuvintele cheie si vei avea rezultate surprinzatoare. De exemplu, pentru a va gasi filmul am scris atat: "movie/plot/island/honeymoon/crazy" si a filmul a fost afisat ca al cincilea raspuns...
Cu placere, vizionare placuta!
Pff... stiu si eu filmul. o ducea la o calbana pe o insula. il dadea mereu pe protv ) nu mai stiu cum se numesteee. Am cautat...da rnu gasesc
Exista un minunat site pe internet numit "Google". Si acest site stie sa raspunda la absolut orice intrebare asa ca, in numele vostru, l-am intrebat despre un film, cu o insula, o luna de miere si un sot nebun. Iar "Google" mi-a raspuns "Devil's Pond". (http://www.imdb.com/title/tt0329162/). Daca nu este fimlul cautat il puteti intreba si voi pe "Google", el raspunde tuturor.
Wow,daca tu nu ne spuneai, noi nu stiam de acest''google''!
te puteai exprima in alt mod! si uite ca am cautat si pe acel site, dar poate ''nu m-a inteles''asa bine.de aceea am intrebat aici,sperand ca imi va raspunde cineva(nu chiar atat de rautacios).
eu iti multumesc,ca ti-ai irosit putin din timpul tau, si mi-ai ajutat! si, acum, nefiind ironica, chiar iti multumesc mult! asta este filmul!
Tocmai asta am facut, am compus enunturi! acum, am inteles! multumesc inca o data!
M-am exprimat in acel mod, evident, pentru a accentua ironia. Google intelege de cuvinte cheie asa ca, daca mai cauti ceva, nu compune enunturi, foloseste doar cuvintele cheie si vei avea rezultate surprinzatoare. De exemplu, pentru a va gasi filmul am scris atat: "movie/plot/island/honeymoon/crazy" si a filmul a fost afisat ca al cincilea raspuns...
Cu placere, vizionare placuta!