| DD12 a întrebat:

Am vazut mai demult un film.Incepea asa" un tata era bine facut tocmai ai iesit din puscarie si a venit un prieten cu o masina rosie care l-a intrebat cu ce sa il ajute.El a spus parca sa iasa din masina, luandu-i masina dupa care a plecat acasa.El evea o fetita care era mica cand el a fost arestat, dar acum are vreo 15 ani.El i-a dus un ursulet si niste flori...dar fata era prea mare de ursulet.Sotia lui era casatorita cu altul. El a intrebat-o ce poate sa faca ca sa se revanseze.nu mai stiu mai departe dar stiu ca apoi i-a venit o oferta sa fie sofer la o spargere, dar el a plecat aruncand cheile in tufisuri si apoi a fost sofer pe atobosul scolii care mergea in excursie in care era si fata lui.(el nu e vinovat a fost tradat).la sfarsit parca suna la un post de radio... FUNDA CINE IMI SPUNE cum se numesteste filmul

1 răspuns:
| Preacher a răspuns:

Super joc online de care nu te plictisesti niciodata, este un simulator economic unde poti face bani cu putina atentie si pricepere in economie, copiati link-ul de mai jos pentru a putea accesa site-ul sau pur si simplu click daca va permite http://www.virtconomics.com/recruit/vgn5zn5popj5iqi6vh8f contul se activeaza in 30 de secunde si ai un bonus de 10 ron