Cred ca este cea mai socanta, dar si cea mai interesanta "stire" pe care am auzit-o de cand sunt eu pe pamantul asta. Am gasit prin intermediul altui forum o discutie cum ca ar exista dupa serialele Shippuuden si serialele Akippuden. Se spune ca Masashi deja le-a creat avand in vedere ca exista poze din seriale, dar foarte putine. In centrul atentiei sunt Naruto si Sakura. Sakura acum are parul lung, si bineinteles este si mai frumoasa. Naruto? Neschimbat, poate cu un simt al umorului ramas in urma, datorita muncii pe care o depune pentru stadiul de Jounnin alaturi de Sakura. Si din cate am inteles Sasuke vrea sa il omoare pe Naruto, iar Sakura a inceput sa se indragosteasca de Naruto T_T(Nuuuuuuu!)Aaa...Si sa nu uit. Ca de exemplu Hinata(ea mi-a venit in minte) nu cred ca va mai aparea in anime, impreuna cu multe alte personaje. Si stiti de ce? Nu s-a pomenit de ea in aceste seriale si nu exista nici macar o poza cu ea, sau cu altii. Astea unt detaliile pe care le stiu.
Nu exista asa ceva. Intradevar nu s-a terminat Shippuden si nici nu se va termina prea curand, sa stii. Doamne cate complicatii mai sunt in animeul ala...am renuntat sa ma mai uit dar acum cum tot vad intrebari mi se face dor. Lasa-mi un mesaj daca vrei sa vb despre asta
pusssy:*
Cam tarziu sa raspund dar totusi. cum a zis Gothick666Boy personajele mai secundare gen hinata, choji, shino etc. nu vor mai aparea in naruto akkipuden pe langa asta va incepe un nou anime (nu stiu inca cum se numeste) in care Rock Lee este personajul principal si cred ca cele care nu vor mai fi in akkipuden vor apparea in acela cu Lee (principal) ...presupun
deea_5313 întreabă:
sweetsakura întreabă:
Karate4Ever întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă: