| badgirl_9181 a întrebat:

Am vazut recent un episod din nini si acolo la un momentdat ii spune selina lui sisi ca trebuie sai spuna ceva si thomas ii spune ca se va casatori cu selina, chiar se casatoreste cu ea? Chiar dragostea dintre nini si thomas nu mai are nicio speranta?(va rog ziceti-mi ca eu am citit pe net despre finalul lui nini si acolo spune ca se casatoreste thomas cu nini nu cu selina! va rog ajutati-ma ca sincer nu mai inteleg nimic!)

6 răspunsuri:
| wendy434 a răspuns:

Draga se casatoreste cu selina da, aici ai dreptate dar thomas va realiza ca o iubeste pe nini, si va afla ca lui selina nu i-a fost furata fiica(sisi)si ca a renuntat la ea s in episodul 128 se casatoreste cu nini

| AndreChan a răspuns:

Thomas o iubeste pe nini doar ca nu lasa sa vada iti zic eu caci in timpul nunti va aparrea nini intr-o rochie de mireasa iar thomas o va lasa in pace pe celina si o va cere pe nini de fata cu toata lumea in casatorie ...thomas spune ca se casatoreste ci celina doar ca sa-i faca in ciuda lui nini care e cu victor...ai inteles?

| InnA_3234 a răspuns:

Da, se va casatori cu celina dar apoi afla ca de fapt ea a renuntat la sisi nu i-a fost furata, iar atunci se despart si in ultimul episod 128 el se casatoreste cu nini.

| Lipicii a răspuns:

In episodul 106, 107 se va casatori cu ea deoarece i-a propus chestia asta, cand era foarte suparat pe nini si nu realiza ce facea. si nu a mai dat inapoi dar in episodul 127 thomas realizeaza ca o iubeste pe nini si acestia se casatoresc.

| andreutza_9696 a răspuns:

Nu, thomas se va casatorii cu nini dar el acum se duce catre selina pentru ca ea l-a atras dar el o iubeste pe nini si el crede ca ea pe el nu si asa singura lui varianta e sa ramana la selina

| alexyakiss a răspuns:

O sa se casatoreasca cu nini