| alexandra_8523 a întrebat:

Am vazut un film mai de mult. Era mai vechi parca. Era cu o femeie care trebuia sa se casatoreasca cu cineva, da nu mai stiu cum, a ajuns inapoi unde a locuit in trecut si asa a dat peste fostul ei sot sau iubit... A ajuns sa fie intr-un fel menajera acolo, stiu ca era o casa destul de murdara. Dar intr-o zi ea a ramas singura si a facut curat. Barbatul avea vreo 2 sau 3 copii... Va suna cunoscut vreo ceva? laughing Cineva sa ma ajute si pe mine cu numele filmului? Va rog.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Știu câteva filme care seamănă cu descrierea ta, însă nu întru totul.
De exemplu, intr-un film vechi, Splendor in the Grass, ea dorește să-și revadă prima iubire, iubirea vieții ei, după ani și ani, petrecuți într-un sanatoriu, sau într-un spital de boli mintale (nu mai rețin exact), unde ajunge tot din cauza fostului, pentru că el o părăsește pentru o altă femeie, ori pentru că refuză o relație sexuală cu el, ea fiind o fire extrem de conservatoare.
Între timp, ea se îndrăgostește de medicul ei, cu care (și) urmează să se căsătorească. Totuși, înainte de nuntă, dorește să-și revadă fosta iubire, care e acum un bărbat căsătorit...
Secvența intrării ei, în casa lui, seamănă puțin cu descrierea ta....Toate lucrurile sunt în dezordine, casa plină de copii...

http://www.cinemarx.ro/......-9303.html
Dacă oferi mai multe detalii despre film, ori îmi spui anul în care l-ai vizionat la TV, s-ar putea să te ajut...

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

E cumva "Somewhere in time"? Daca nu, oricum merita vazut si asta ca e foarte fain.

| alexandra_8523 explică (pentru sabin89):

Nu. sad dar mersi de filmwinking