| Ninairina a întrebat:

Buna am văzut un film mai de mult era vorba de o familie cu doua fete gemene in jur de 10 12 ani una sa spânzurat iar ailaltă era muta nu putea vorbi și era torturata de părinți săi părinți din cauza legilor erau nevoiți și înscrie la școală unde era o femeie care se ocupa expert cu copii muti ia a observat că ceva nu iese in regula cu fața mama fetei de prefăcea că o iubește in fata profesorilor la un momendat sora fetei apare și tot i pune un cuțit in cale prima data găsește cuțitul sub pernă iar la un momendat reușește să ia legătura cuiva prin oglinda covigando să-și omoare părinți dar ia nu reușește și o poseda își omoară părinți și totul cade pe educatoare dar din păcate și ia moare și fata ajunge întrunite centru de copii imi amintesc căera doua păpuși in film in care daca înțepi niste acepoti controla oameni să facă ce faci tu cu păpușa de exemplu daca tu rupi mâna păpuși și omul respectiv pe care vrei sal controlezi face la fel dar mai așa o prinde și ia păpușile deoarece ia va rog ori cine sămi zică cum de numește filmul de luni in caut și nu-l găsesc.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vezi dacă e vreunul din filmele acestea:

Help (2010)
Don't Go to Sleep (1982)
Oculus (2013)
A Haunting at Silver Falls (2013)
Haunting Sarah (2005)

3 răspunsuri:
| jocker007 a răspuns:

Daca afli sa mi zici si mie cum se cheama.

| Ninairina explică (pentru jocker007):

Ok o sa ți-o spun cand aflu

| Ninairina explică:

Dau funda numai va rog ori cine care știe care film este sămi spuna