Rrright, deci hai sa recaptiulam "minciunile" pe rand
1. rusia nu a invadat Romania... DELOC
2. daca totusi a meritat-o noi am meritat pentru ca am fost de partea Germaniei
3. REFUZI CU DESAVARSIRE SA RASPUNZI la aurul incredintat rusilor, intoarcerea armelor si omoruri si violuri in Polonia care nu le-au facut nimic
deci rusii sunt oropsiti si nevinovati de "minciunile" mele
iar tu nu faci propaganda ruseasca, doar un pic asaaaaaa
Am citit pana aici:
"1. URSS a ocupat România în cursul WWII, nu a invadat-o."
orice te face sa dormi bine noaptea si crezi ca daca e "politic, corect" e si real, soldati care omoara pe cine au ei chef pe strada si violeaza cand si unde au chef, orice femeie e "ocupatie" nu invazie... daaaaaaaaaa
dupa care m-ai pierdut... iubitor de bolsevici
"acum 5 ore | GabiDumitrescu a răspuns:
Das Boot, puisori, Das Boot."
windows bsod... sound alarm... dive, dive, DIVE
"acum 16 minute | Harfagre a răspuns (pentru Zuzu1991):
Naziștii nu erau cu nimic mai buni decât bolșevicii. "
nu prea pricepi, mi se rupe ce au fost nazistii, intre mine si tine, cineva care vine aici si macar insinueaza ca bolsevicii au fost indreptatiti sa se comporte ca niste animale nenorocite ce sunt, este o insulta grava la ideea de minimum de decenta mentala
iar tu nu ai insinuat, ai spus-o pe fata!
deci practic, te doare in cot de adevar, de minimum de decenta mentala si iti pasa numai ca bolsevicii tai cei mult iubiti sa dea bine, chiar daca nu sunt decat niste animale nenorocite
Excludere, includere, cu toate cuvintele, fara nici un cuvant dar cu implicare directa si CLARA
vine unu' si zice ca... SA MOARA MAMA, rusii cei oropsiti si amarati erau INDREPTATITI sa se razbune pe romanii, aliatii nazistilor, dar nu o spune cu "rusii aveau dreptul" ci cu implicatii ca "rusii au fost ostracizati", deci "implicit" pot sa se comporte ca BESTII SI SA OMOARE SI VIOLEZE, dar tu, "saracutul de tine" nu ai spus asta, manca-l-ar mama de oropsit si amarat, vine zuzu si nu te lasa...
SA FACI ATROCITATI
PS "neispravit", multumesc, cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus un bolsevic... vreodata
"N-ai cum să înțelegi lucruri din astea fiindcă ești un neisprăvit crescut fără tată și vii aici cu discursuri de femeie"
din partea unui iubitor de bolsevici, asta e cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva azi, iar eu nu ti-am adus nimic, si nici nu o sa iti aduc, iubitor de bolsevici ce esti
Am aici o lista, poate gasesti ceva interesant:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLh9wZqplWxmBrO__aFov4GBzpJ6_SIun7
anonim_4396 întreabă:
SunIsUp4ever întreabă:
Braker întreabă:
anonim_4396 întreabă: