| TheDarkDragon a întrebat:

Buna, are cineva habar de filme despre al doilea razboi mondial, doar ca din perspectiva germanilor? Nu sunt nazist sau ceva, dar m-am cam saturat sa vad doar filme din perspectiva aliatilor.

51 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns (pentru Harfagre):

Rrright, deci hai sa recaptiulam "minciunile" pe rand
1. rusia nu a invadat Romania... DELOC
2. daca totusi a meritat-o noi am meritat pentru ca am fost de partea Germaniei
3. REFUZI CU DESAVARSIRE SA RASPUNZI la aurul incredintat rusilor, intoarcerea armelor si omoruri si violuri in Polonia care nu le-au facut nimic

deci rusii sunt oropsiti si nevinovati de "minciunile" mele

iar tu nu faci propaganda ruseasca, doar un pic asaaaaaa

| gabriel2004o a răspuns:

T34 mi-a placut foarte mult si il recomand

Răspuns utilizator avertizat

Am citit pana aici:
"1. URSS a ocupat România în cursul WWII, nu a invadat-o."

orice te face sa dormi bine noaptea si crezi ca daca e "politic, corect" e si real, soldati care omoara pe cine au ei chef pe strada si violeaza cand si unde au chef, orice femeie e "ocupatie" nu invazie... daaaaaaaaaa

dupa care m-ai pierdut... iubitor de bolsevici

| GabiDumitrescu a răspuns:

Das Boot, puisori, Das Boot.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

"acum 5 ore | GabiDumitrescu a răspuns:
Das Boot, puisori, Das Boot."

windows bsod... sound alarm... dive, dive, DIVE rolling on the floor

Saracutul de tine, nu mai are la tine cu ce sa te legi de noi, asa ca batem la tine campii, doar d'aia
de ce nu te duci tu inapoi in raiul comuist rusesc?!?

Daaaa, inca odata, ce te face pe tine sa dormi bine noaptea, eu bat campii ca rusii sunt buni si romanii rai, ba nu, stai, nu eu
ghici cine nu ar trebui sa umble liber pe strada

"acum 16 minute | Harfagre a răspuns (pentru Zuzu1991):
Naziștii nu erau cu nimic mai buni decât bolșevicii. "

nu prea pricepi, mi se rupe ce au fost nazistii, intre mine si tine, cineva care vine aici si macar insinueaza ca bolsevicii au fost indreptatiti sa se comporte ca niste animale nenorocite ce sunt, este o insulta grava la ideea de minimum de decenta mentala

iar tu nu ai insinuat, ai spus-o pe fata!

deci practic, te doare in cot de adevar, de minimum de decenta mentala si iti pasa numai ca bolsevicii tai cei mult iubiti sa dea bine, chiar daca nu sunt decat niste animale nenorocite

Tu ai uitat multe, de gen numai rusii au fost invadati si nu au facut nici un rau, saracutii de ei oropsiti si amarati

Excludere, includere, cu toate cuvintele, fara nici un cuvant dar cu implicare directa si CLARA
vine unu' si zice ca... SA MOARA MAMA, rusii cei oropsiti si amarati erau INDREPTATITI sa se razbune pe romanii, aliatii nazistilor, dar nu o spune cu "rusii aveau dreptul" ci cu implicatii ca "rusii au fost ostracizati", deci "implicit" pot sa se comporte ca BESTII SI SA OMOARE SI VIOLEZE, dar tu, "saracutul de tine" nu ai spus asta, manca-l-ar mama de oropsit si amarat, vine zuzu si nu te lasa...

SA FACI ATROCITATI

PS "neispravit", multumesc, cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus un bolsevic... vreodata

"N-ai cum să înțelegi lucruri din astea fiindcă ești un neisprăvit crescut fără tată și vii aici cu discursuri de femeie"

din partea unui iubitor de bolsevici, asta e cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva azi, iar eu nu ti-am adus nimic, si nici nu o sa iti aduc, iubitor de bolsevici ce esti

| nicukent a răspuns:

Am aici o lista, poate gasesti ceva interesant:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLh9wZqplWxmBrO__aFov4GBzpJ6_SIun7