| criiisa a întrebat:

Bunahappy
As dori si eu niste filme interesante cu adolescenti in special... dar pot fi si altfel, numai sa fie frumoase si sa merite vizionarea.
Mutumesc:*:*

7 răspunsuri:
| AndreiRevine a răspuns:

Singur acasa1, 2,3, BeBeboo,Saga Amurg,Amurg Eclipse,Amurg breaking dawn,eu cand vreau sa fluier fluier,nu-i spune mamei ca bona a murit, high school musical 1, 2, 3,Harry Potter,Vampires Suck! Mai multe gasesti aici http://www. SPAM/! Faci ce vrei, sa-mi dai funda sau nu, dupa cum iti place, desi as aprecia.Succes!

Cauta pe SPAM!

Poti cauta pe divx online. biz am scris asa ca daca scriu impreunat imi apare spam!

| Michelle13 a răspuns:

* A walk to remember (ff bun si cu adolescenti)
*Hatiko
*ps:i love you
* dear John
* 27 dresses (comedie)

| Azalea a răspuns:

A walk to remember :X

| limitless a răspuns:

Ok,daca iti plac filmele bune iti pot recomanda cateva...in primul rand "Notebook",un film romantic,usor de privit,o poveste frumoasa de dragoste care te va face sa plangi.Un alt film ar fi Hachiko, e un alt tip de film,despre un caine,dar e o drama care merita vazuta, mai ales ca e bazata pe fapte reale. Ceva mai vesel, o comedie romantica...atunci urmareste Love Actually, o sa-ti placa. Daca au sa-ti placa sugestiile astea, spune si iti voi mai da cateva filme interesante.P.S. sant foarte multe.

| CuriousGirl_7242 a răspuns:

A Cinderella Story,She´s All That,Can´t Hardly Wait,Drive Me Crazy,Picture This!, Mean Girls, 17 Again,Trojan War,The Sisterhood of the Travelling Pants, The Cheetah Girls, 10 Things I Hate About You,She´s the Man,Read It and Weap,It´s a Boy Girl Thing,Get Over It,Clueless,Sydney White,John Tucker Must Die,Freaky Friday,Boys and Girls,Ratz, Sleepover, Confessions of a Teenage Drama Queen
Vizionare placuta!