Pai totul incepe de la incalzirea globala si se prabuseste un ghetar de marimea unor insole din cauza prabusiri lor se produc Tsunami gigasntice care poarta getarii pe sub apa aceste tsunami vor lovii titanicul in 2 randuri prima data vine un ghetar imens din lateral iar a doua oara vine un tsunami care da titanicul peste cap si se scufunda funda?:*
Pai.il gaseasc pe jack si il invie. iar el o cauta pe rose
Si ii gaseste mormantul...si plange.
Pai, pe Google nu a gasit nimic in legatura cu asta. Dar niste comentarii ale unor utilizatori... puse cap la cap dau asta:
In Titanic 2 Jack Este descoperit într-un bloc de gheaţă! Acum că s-a întors o caută disperat pe Rose! Dacă o găseşte sau nu…vom vedea! Trailerul promite, scenariu pare un pic tras de păr, dar chiar şi aşa vrei să vezi Titanic 2, nu?
Cam asta spunea un comentator
funda?
Povestea din titanic 2 are mai multe randuri si daca nu ma insel a fost facut un film de genul asta in care nici macar nu a jucat leonardo de fapt era total o prostie alt film este despre un vas numit titanic 2 care are aceeasi traectorie si aceeasi poveste ca si primul si inca o poveste cum ca cel care cauta diamantul ala a lui rose daruit de cal "inima oceanului"sau asa ceva il gaseste pe jack inghetat il aduce la viata iar acesta o cauta pe rose desi ea murise deja la 102 si la final mi se pare ca i gaseste mormantul si cred ca asa se termina. nu stiu ce credeti voi dar titanic 2 nu are nici un farmec adica tot ce vezi in titanic1 sti ca e adevarat si asa s-a intamplat dar 2 e o prostie il mai gaseau pa ala dupa 84 de ani si il mai si aduc la viata si pana la urma si asta tot naspa se termina ca ramne jack singur asa ca... asta e parerea mea da vi ce ziceti?
Emmny întreabă: