Nu cred ca exista un anime exact ca kamisama hajimemashita. Totusi as putea sa-ti zic cateva : Natsume yuujinchou ( actiune, comedie, sf - e vorba de un baiat care poate sa vada yokai, chiar imi place anime-ul asta) Kaichou wa maid-sama ( liceu, comedie, romantic - foarte frumos, nu-i anime foarte romantic dar totusi este putin, este si comedie si actiune uneori iar actiunea e complet normala, viata de liceu - merita vazut), Baka to test to shoukanjuu ( comedie! actiune si chiar e foarte amuzant ), itazura na kiss ( romantic, comedie - actiunea incepe tot la un liceu si e vorba despre o fata nu prea excelenta la invatatura dar dragut si buna care se indragosteste de cel mai destept baiat din Japonia. Desigur, el nici nu se uita la ea si o trateaza rece dar pana la urma se indragosteste de ea caci ajung sa locuiasca impreuna si el poate sa o cunoasca mai bine.). Ti-am zis cateva anime-uri care sunt printre favoritele mele la fel ca si kamisama hajimemashita, poate te uiti macar la primul episod din fiecare ca sa vezi cu ce sunt, caci is dragute.
Hey!
Pentru Diabolik Lovers (cu vampiri):
- Vampire Knight (2 sez)
- Tsukihime
- Dance in the Vampire Bund
- Fortune Arterial: Akai Yakusoku
- Tsukuyomi: Moon Phase
Pentru Kamisama Hajimemashita (cu demoni):
- InuYasha (2 sez)
- Hiiro no Kakera (2 sez)
- Fruits Basket
Vizionare placuta!