| bump a întrebat:

Buna!
As vrea sa stiu mai multe despre filmul Titanic 2, Jack is Back, imi puteti spune? Povestea, orice,,, funda

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Filmul acela nu exista! ...trailerul e facatura facuta de un fan!
e un trailer facut de un baiat destept care a unit mai multe secvente cu jack ca sa creeze un trailer la titanic! ...acum, exista intr-adevar un film numit titanic 2! dar e o tampenie de film, cu un buget redus, numai bun de dat pe protv! si nu este o continuare a titanicului, este separat! pe scurt este un film de duzina! chestia cu 3d este adevarata! james cameron dupa ce a vazut ce succes a avut avatar, a facut o reeditare a titanicului in 3d! nimic schimbat in film, numai ca este 3d! atat! daca o sa apara pe viitor o continuare a titanicului nu pot stii! dar sincer, nu cred ca o sa apara niciodata! fiindca titanic este o tragedie, careia nu ii poate fi adaugata o continuare!

6 răspunsuri:
| Doza_4102 a răspuns:

A fost o data ca niciodata... thinking cauta si u p netbig grin

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Din punctul meu de vedere asta e dovada clara ca traim intr-o lume nebuna cu totul! cine este oare "geniul" care a putut sa debiteze o asemenea imbecilitate si cum au putut atatia producatori, regizori si ce or mai fi sa aprobe ideea asta!? eu una am apreciat foarte mult filmul titanic ca si productie, veridicitatea si mega profesionalismul cu care a fost realizat, chiar si povestioara romantica dintre jack si rose mi s-a parut foarte misto tinand cont ca filmul nu s-a vrut un documentar. dar toata impresia asta buna pe care mi-a lasat-o filmul asta s-a dus naibii pentru ca acum l-au gasit p jack intr-un cub de gheata si mai si traia… laughing ridicol…

| DaDuSH a răspuns:

Esista titanic 2?

| alexy a răspuns:

Am vazut si eu trailerul si am mai aflat ca il gasesc pe Jack intr-o bucata de gheata si il invie, dupa care el o cauta pe Rose si gasindu-i mormantul incepe sa planga. Oricum nu e atat de frumos precum Titanic, si e imposibil ca el sa mai fi existat. Dar daca vrei poti sa il urmaresti.

| stefania_6630 a răspuns:

Cum scriu sa vad pe google filmul titanic1 tot episodul?