Mie imi place foarte mult de Ridhima 3, adica ea e cea mai potrivita dintre cele 3 Ridhime de pana acum. Imi place si de Armaan, e foarte dragut si de Abhimaniu si Nikkita
Karan Singh Grover (Armaan) si Sukirti Kandpal (Ridhima 2 ) sunt preferatii mei, dar mi a placut ff mult acest serial si mi e dor de ei toti
Ridhima si Armaan
Atul si Anjali
Muskaan si Rahul
Shashank si Padma
Shubhakar si Kirti
Armaan imi plac muschii cat si tatuajele... El face basket, lupte de strada, curse de motorete
Riddhima joaca foarte bine basket
Cand joc amandoi basket cad unu peste altu "
Cand a facut acea cursa cu Rahul el s-a accidentat din cauza lui Atul pentru ca a scris pe un afis ca Riddhima nu-i pasa de el. dar ea tinea la el ia pregatit si camera de la spital
Cand a facut lupte de strada. contra lui Balli, Riddhima incearca sa-l salveze pe Armaan iar Balli ii da cu pumnul lu
Riddhima...Arman se enerveaza si incepe sa-l bata pentru ca nu suporta sa sufere Riddhima
Sau imi aduc aminte cand Riddhima s-a dus sa-l aduca inapoi pe Armaan. el a atunci se antrena avea tatuaje iar la un meci cand a aparut Riddhima. Armaan se uita numai la ea si a luat bataie dar pe drum adversarul lui arman vine cu 5 baieti sa o rapeasca pe Riddhima darr apare Armaan si ii bate pe toti 6 si cu cel care a castigat prima data.
catalin208 întreabă: