Depinde de ceea ce vrei sa stii despre ei...este un 'site' de pe care poti afla aproape tot despre naruto(despre personaje, episoade, autor...); siteul se cheama NARUTOPEDIA si e ca si wikipediaafli multe de acolo(sper ca stii engleza pentru ca totul e in engleza); sper ca raspunsul meu sa-ti fost de ajutor!
Naruto-cam prostanac dar se antreneaza mult pentru a deveni hokage si reuseste sa fie cel mai bun din satul franzei si o iubeste pe Sakura, Ii inspira pe toti si ii face sa devina puternici
Sakura-il iubeste pe Sasuke,se enerveaza repede mai ales pe naruto
Hinata-ii place mult de Naruto si chiar isi da viata pentru el
Lee-nu are aptitudini de ninja, dar prin mult antrenament reuseste sa devina puternic
Sasuke-tradeaza satul frunzei, dar in sinea lui vrea sa se intoarca pentru al intalni pe Naruto care a devenit foarte puternic
Filme Noi Filme Gratis Filme Online Filme 2011 Seriale Online Movie Online Free Tv Online Jocuri Documentare Numai Pe Site-ul Tau :www.TheMoviesBest.com
Lavii. de ce nu ma intrebi pe mine... sunt Lorena. aia obsedata de Naruto stiu tot ce se intampla si ce nu o aratat inca in shippuden cum ar fi...
Naruto: el si cu Killer- bee sunt dusi pe o insula pentru a se antrena Naruto, el este bagat intr-o fanta unde invata sa isi invinga partea rea din el... apoi vb cu cineva cred ca cu broasca aia. nu mai stiu exact si spun ca daca Sasuke ar intra in fantana aia va fi din nou bun.
Sakura- pai ce sa zic despre Sakura,... il vindeca pe Gay-sensei inainte de razboiul cu Madara... de Sakura nu sunt inf noi la mine
Sasuke- oo sumpetea mea, deci cum sa iti zic... Madara ii da ochii lui Itachi lui Sasuke dupa cum bine sti. hai sa iti zic ceva din treutul lui.Mama lui si Mama Lui Naruto ( Mikoto si Kushina ) erau prietene Mikoto spera ca va avea o fetita dar cand s-a intalnit cu Kushina i-a zis ca va avea baiat si ca il va chema Sasuke ca si pe bunicul al nustiucatelea Hokaghe... Mai pot sa iti zic de Madara ca se foloseste de Sasuke, cei ff evident si ca. va avea rinenganul sper ca te-am ajutat^_^