Buna am reventit deci Top Gun,Ghost(o poveste de dragoste uimitoare care trece granitele vietii si a mortii foarte frumoasa parearea mea),Love Story, Serendipity,
The curious case of Benjamin Button(Te lasa sa vezi cat de tragica e iubirea si viata si cat de inexorabila trecerea timpului, nu conteaza in care sens…), A million dollar baby(O poveste incredibila, un film dramatic, cu un sfarsit tragic si impresionant)
Cam Atat pe moment pup si Bafta:X
Daca nu l-ai vazut inca, Hachiko - a dog's story are efect garantat. Mai grozav decat curatatul unui sac de ceapa!
Nu este romantic, dar iti indeplineste faza cu plansul. Filmul se numeste Eight Below (Minus 25 grade). Cel putin eu am plans la el.
My name is khan si if only le-am vazut.din my name is khan poti invata o lectie de viata extraordinara.
Iar cel cu animalele, nu sunt eu o iubitoare de animale, dar cred ca o sa il vad pentru ca am o verisoara care e inebunita dupa animalute.
Keith l-am mai vazut e foarte fain si ciudat in acelasi timp, iar la the last song nu ma uit pentru ca nu imi place actrita(fara suparare pentru fanii hannah montana sau miley cyrus)
Va recomand acest film: OSTROV! http://paginadefolos.blogspot.ro/......todox.html
Marynna întreabă: