| JustMee_5020 a întrebat:

As vrea si eu un cont megaupload cu premium...doar imprumut, nu voi schimba parola (de fapt nici nu stiu cum am citit la cineva...)Am 2 seriale de downloadat fiecare cu aproximativ 350 de episoade si dupa ce ca se iau super greu, nici nu pot sa iau mai multe deodata, ca nu am premium.Va rog din suflet sa ma ajutati, iubesc aceste seriale si nu ca nu as sta si un an ca sa le iau, dar de unde le iau au termen de expirare sa zic asa si peste 1 luna nu voi mai putea sa le iau. Daca vreti sa ma ajutati cu aceasta problema trimiteti-mi mesaj num postati aici contul. Postati doar : "Ti-am trimis contul si parola in mesaj." si eu va voi da fundita.
Multumesc.

2 răspunsuri:
| JustMee_5020 explică:

Daca nu vrei sau pur si simplu nu ai chef sa ma ajuti mai bine taci...Nu pot sa le descarc pentru ca sunt foarte "rare" a sa zic asa si numai pe megaupload sunt, bagate de cineva de pe un forum.

| JustMee_5020 explică:

Vroiam doar putin ajutor...Ma rog asa e lumea de pe aici.Am zis ca e "rar" pentru ca e serial indian si NU am de unde sa-l iau in afara de megaupload...va rog nu mai comentati daca nu aveti chef sa ma ajutoti, bine?