Nu mi-e frica. E doar un film
Dar chiar sunt curioasa ce se va intampla. Oricum, sunt sigura ca Vlad nu va muri.Asta e sigur.
Vizionare placuta :*
Sunt intru totul de acord cu tine, dar fa ca mine, gaseste ceva ce iti place la film (stiu, imposibil) si dezvolta subiectul un picut...
Ok, in primul rand, nu lua in nume de rau ce o sa zic. In al doilea rand : Cum sa ne fie frica? E doar un FILM. Nimic nu e real. Si da, astept sa vad ce o sa se intample, dar sa nu crezi ca mi-am adus super-glue-ul la mine, sa ma lipesc de canapea sa nu ratez nimic, pentru ca il gasesc si de pe net. In al treilea rand (si ultimul) o sa iti spun parerea mmea sincera despre aceasta telenovela: Ideea este una foarrte buna, insa distributia actorilor, mai ales a lui Dorian Popa, cu fata lui de bidon turtit, strica tot filmul. Sa ai o zi mult mai buna decat te astepti!
Vai abia step sa ma uit la Pariu cu viata deci ador acest serial:*. Cred ca Vlad nu moare, dar a fost asa de dragut ca s-a sacrificat pentru Ioana. Ce cute
Il astept mai ceva ca un copil mic in dimineata de craciun xD
Sper sa nu moara Vlad :-ss
[Era sa scriu Cristi ]
Saraca Ancutsa
Cred ca nu o sa moara
Face tot filmul
Nu crezi?
Pai uite ce cred eu Vlad nu o sa moara alina v-a ramane insarcinata si o sa aiba un baietel profa o sa ramana surda si Vlad o so insele pe anca la majoratul lui!
Buna uite ce cred eu Vlad o sa fie bine, ioana si andrei o sa aiba u baiat, profa o sa ramana surda, aa si Vlad o inseala pe anca dupa aia anca o sa il faca gelos pe Vlad, doamna mara o sa fie cu psihologul si cam atat! oricum or sa existe 4 sezoane deci... ai timp!
Salut! Eu sincer cred ca nu se v-a intampla nici un lucru rau.Cred ca Vlad v-a trece peste ce i se v-a intampla si va fi fericit alaturi de persoana pe care o iubeste(in film). Si Andrei, va fi in regula credema.Asta cred eu daca ti-a placut raspunsul da-mi o Funda te rog.
fericitaaaa întreabă: