anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am terminat de vizionat Pretty Little Liars, un serial exceptional, dar din pacate pana in iunie mai am de asteptat. As vrea sa imi recomandati alte seriale tot asa de palpitante ca si acesta, pe care le-ati vazut voi si v-au placut foarte mult, care sa aiba maxim 3 sezoane. Sa fie genul acesta, am observat ca acestea imi plac.

Răspuns Câştigător
| LexiLaveil2 a răspuns:

Asemanator cu Pretty little liars, este "The lying game". La carti este aceeasi autoare. E mister, drama, romance. De toate. Doar ca are un sezon. Care va aparea curand si urmatorulhappy
Altul este "Teen Wolf". Te tine in suspans inca din primul episod. (In cazul meu) Momentan are doar un sezon de 12 ep. Prin iunie/iulie s-ar putea sa apara si sezonul 2. Tin sa mentionez ca finalul sezonului 1, este asemanator cu finalul serialului.
Poti sa vizionezi si "The secret circle". Te tine in suspans. Momentan sunt doar 18 ep, care incepand de vinerea viitoare, va aparea cate un episod in fiecare vineri.
Momentan urmaresc "Moonlight" in paralel cu "The 4400". Sunt exceptionale amandoua. Suspans, drama, dragoste.
Poti urmari si "Supernatural". Are 7 sezoane. Cel de-al 7-lea fiind si ultimul. Momentan mai sunt cateva episoade de aparut. dar pana in mai este gata. Acesta ti-l recomand. Il ador.

Acum tu alegi cam ce ti-ar placea sa vizionezi. Poti cauta o mica descriere a serialului pe net.
Ma bucur daca te-am ajutat.happy

3 răspunsuri:
| Rebbbeca a răspuns:

Gossip Girl, Once upon a time, The Vampire Diaries, The secret circle, True Blood, Xena

| Rebbbeca a răspuns (pentru Rebbbeca):

Suburgatory, Grimm si Ringer

| Deni0919 a răspuns:

Nu mi le insirati, va roog! Spuneti-mi maxim 3 care v-au placut extrem de mult.