anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy
Cand eram mai mica ma uitam la desenul,, Naruto" era pe jetix.(parca a fost realizat in 2002).Era intr-un fel impartit pe sezoane.Cel putin eu asa il consideram (partea 1; partea 2etc...).La fiecare sfarsit de sezon, cand ajungea la ultimul episod o lua de la inceput, si de abia dupa ce se relua de 2-3 ori dadea partea urmatoare.Dar la sfarsitul sezonului 2 sau 3 nici nu s-a mai reluat nici nu a mai continuat straight face. Ultimile episoade pe care le-am vazut erau cu ei in,,Padurea Mortii', unde erau intr-o cursa(oricum ei erau mici, aveau13-14 ani).De atunci nu am mai vazut.Acum am auzit de Naruto Shippunden.Habar nu am ce este! Cel la care ma uitam eu era Naruto...si atat, Naruto simplu! Sunt complet derutata.straight face
Si intrebarea mea este:Mai este si alt tip exceptand Naruto Shippudden? Daca da mi le puteti pune intr-o ordine?

Răspuns Câştigător
| AnimeChu a răspuns:

Ok, Deci ar veni cam aşa. Naruto simplu este împărţit în patru sezoane, iar tu eşti destul de în urmă cu episoadele.
Naruto Shippuden este continuarea, cu ei mai mari, având 16 ani.
Deci în ordine sunt Naruto, Naruto Shippuden.
Se presupune că ar urma şi un Naruto Akkipuden, dar nu s-a confirmat nimic oficial încă.
Dacă cauţi pe net, găseşti toate episoadele :3

| Furculingură a răspuns (pentru AnimeChu):

Aceste 4 sezoane (Naruto simplu) au 220 de episoade? Eu asa am gasit. happy

| AnimeChu a răspuns (pentru Furculingură):

Da...
Şi Naruto Shippuden este încă on-going, deci vin episoade în fiecare joi, parcă.

| anonim_4396 explică (pentru AnimeChu):

Pai si unde il pot vedea? Imi poti da un site? Tu unde te uiti?
(Ma refer la Naruto simplu).Eu am cautat, am gasit, dar nu merg straight face

| AnimeChu a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://anime.kage.ro/anime/naruto-anime/
Eu de pe site-ul ăsta văd anime-uri în general, nu doar Naruto...

6 răspunsuri:
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Naruto este seria cand el are 13-14 ani.
iar Shippuden-ul cand el are 15-16 ani.
Momentan nu exista alta serie, poate se vor mai face.

| akio a răspuns:

Nu nu mai este nici o serie(momentan, poate se vor mai face dar nu cred)

Si de Shippuden, seria asta este pur si simplu o continuare, dupa un timeskip de 2-3 ani(nu mai stiu sigur) in care toti devin mai puternici.

Sper ca te-am lamuritbig grin

Întrebări similare