| alina_7530 a întrebat:

Buna care erau desenele copilariei voastre, la mine era sheran spit, autobuzul magic, inuysha, marsupilamii, babar, franklin, povestirile lui anderson, simsala grim... a voastre? ce parere aveti despre desenele din ziua de astazi?

Răspuns Câştigător
| abcdefgh a răspuns:

Buna.Preferatele mele erau Autobuzul magic si Marsupilamiilove struck Avand nu mai mult de 8 ani ma gandeam mereu ca poate voi gasi si eu vreodata un marsupilami si il voi creste...ehee...vise de copil.Chiar si acum la 13 ani imi place sa mai vizionez cand am timp aceste desene pe net.
Despre desenele din ziua de azi...ce sa zic?! Mi se par f violente si nu ai nimic bun ce scoate din ele.Ma uit la fratioru meu de 9 ani, se comporta exact ca acele personaje din desene.Ca fratele Hannei M. etc.Sincera sa fiu desenele din ziua de azi cred ca ar trebui sa fie scoase sau imbunatatite.Cred ca micutii de sub 8 ani nu ar trebui sa vizioneze aceste desene deoarece scot din acestea niste apucaturi rele!
La revedere!love struck

14 răspunsuri:
| Flori a răspuns:

Desenele enumerate de tine fac parte din noua generatie, pot spune.Pe vremea mea[hee hee],"Ciocanitoarea Woody","Ratoiul Donald","Sailor Moon","Chip si Dale","Familia Flinstone","Scooby Do","Timon si Pumba","Tarzan" si,nu in ultimul rand,"Tom si Jerry",erau desenele ce ne incantau privirile!
In timp,desenele si-au pierdut din valoare, iar noi-din pacate-, ne-am pierdut interesul fata de calitate.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Bunaaa...

mie imi placea si sharon spit, autobuzul magic(poti sa-l vezi in weekend pe la 12-1 sunt muuulte episoade),marsupilamii,babar da, franklin, povestirile lu andersen, simsala, curaj catelul cel fricos, dexter, fetitele powerpuff, scooby doo, ed edd si eddy, povestiri din cripta.hmmmlove struck titanii :d creionul fermecatlaughing)big grin gemenii cramp, tom si jerry :d, cand, sandokanlaughingbig grin, inconjurul lumii in 80 de zile cu leul ala nu mai stiu cumbig grin

oricum acum sunt desene fffoooarrrtee uratestraight facestraight facesad

| TwixulDrept a răspuns:

"DESENELE" din ziua de azi nu se mai pot numi desene pentru ca sunt cu "oameni" adica nu sunt desene animate si in + sunt mult mai proaste decat cele din "vremea noastra". Nu ca eu as fi foarte batrana am 13 ani dar erau desene mult mai bune. Preferatele mele erau : copii de la 402, viata cu louie,ce-i cu andy, scooby doo, tom si jerry, autobuzul magic, printesa sisi, misterele din providence, andersen povestitorul, simsala grimm, gemenii cramp, familia tofu si mai "nou" mi-a placut WITCH si spioanele ♥

| DeXxa a răspuns:

Am 15 ani si desenele copilariei mele, recent trecute, au fost in general cele de pe Fox Kids ulterior numit Jetix, ulterior inlocuit cu porcaria de Disney Channel. Imi placeau mult Copii de la 402, Viata cu Louie, Denis-Pericol Public, Courage Caine Prost, Gemenii aia doi, numai stiu cum ii cheama laughing, Pokemon de pe Pro TV, Dexter, Familia Flinston, Fetitele Power Puff, Ce-i cu Andy? laughing si multe altele. Deja mi-e dor de ele. alea erau desene adevarate, nu ce se da acum pe Cartoon Network, sunt pur si simplu oribile sau asa mi se pare mie fiindca am crescut? Ori cacaturile de pe Disney, care nici nu sunt desene, seriale ce-o fi...Insa am observat ca pe canalul Boomerang se mai dau desene vechi, clasice si bune happy

| IoanaKincaid a răspuns:

Copiii din clasa 402, Ce-i cu Andy, Franklin, Povestirile lui Anderson, Simsala grim,Piratul Jack cel teribil,Printesa Sisi, Lumea lui Bobby, Familia de ce, Peter Pan, Viata cu Louie, Ozzy si Drix, Familia Flinston...sincer nu am un cuvant mai elevat pentru a spune ceea ce cred eu despre desenele din ziua de astazilaughing Numai am chiar varsta pentru a ma uita la desene, ma uit la seriale...Cand nu este nimic la tv, schimb canalele si mai dau si pe desene.Sincer pe Minimax ma apuca si rasul la unele dintre elelaughing Mai ales pe CN la,, Insula dramei totale".Isi bate joc de ei in ultimul hallaughing

| marius577 a răspuns:

Pai era: viata cu louie, clasa 402, ce-i cu andy, peter pan si sincer nu imi amintesc mai multe happy. Unele din ziua de azi sunt chiar ok, altele nu au nici un farmec.

| eweu a răspuns:

Mie mi-au placut mult Dragon ball z

Le poti vedea si tu aici

http://desene-animate.rascuplans.ro/desene-animate/d/dragon-ball-z/page/16/

| Rebe97 a răspuns:

povestirile anderson,simsala grim, naruto, spioanele, copii de la 402, Jack piratul cel teribil,Tom & Jerry, witch, Denis copilu' problema ecc Poi desenele de acum sunt doar o porcarie FoxKids era de mii de ori mai bun decat disney channel unde ii baga pe drogati de cyrus,lovato, gomez, jonas ecc

| qwertyz a răspuns:

Tom and jerry laughing

| Nikol99 a răspuns:

Desenele mele din copilarie erau cam la fel.parerea mea e ca unele desene din ziua de azi sunt foarte voilente iar copii se uita la ele si fac ei la fel.desenele de pe minimax de ex.sunt mult mai educative si chiar frumoase uneori putin inervante pentru cei mai mari dar e important pentru copii. funda?

| Valenttina a răspuns:

Desenele animate de pe vremea noastra (cum s'ar zice) erau foarte frumoase si ofereau o educatie.Astea din ziua de azi, sunt doar porcarii (dupa parerea mea) nu ofera nimic.Saracii copii se uita si ei la desene ce stiu ei.Intr'adevar erau multee (zambetul lui sharon,marsupilami love struck,simsala grim happy,cliford-cainele rosu, anne si dianalove struck, etc.) erau foarte multe si foarte frumoase.Pacat ca acum nu mai sunt desene din astea.Eu mai de mult le gaseam pe internet.Si acum cred ca mai sunt thinking :X:Ximi amintesc de copilariee happy kiss

| isis5001 a răspuns:

Vad ca tu te-ai uitat pe Minimax, eu am fost adepta Jetixului, ma uitam la VIATA CU LOUIE, LUMEA LUI BOBBY, PISOIUL EEK, CAINII DETECTIVI, FAMILIA TOFU, DIABLOIK, SPIDER MAN, X-MAN (sunt fata laughing). Unele dintre desene sunt chiar educative, ma refer la unele de pe Disney Chanel cu Mickey Mouse si Miciile genii, etc. Sunt intr-adevar mult mai pline de violenta dar nici pe vremea mea, acum 10 ani nu difereau prea tare. Nu erau atatea intr-adevar, dar si cele care erau, erau pline de asa ceva. Trebuie apreciat domnul Disney deoarece s-a gandit la astfel de desene educative, in care copiii sunt invatati numerele, culorile, tarile, melodiile marilor compozitori, forme geometrice, animale, etc.

| dmalexandru a răspuns:

Eu am 13 ani si am vazut toate desenele mai ales ce imi placeau mie Lumea lui bobby,viata cu louie, nascar, galatic fotbal si asa mai departe.Filmele pe vremea noastra erau educative si intelegeai ce se intampla dar acum sant niste porcarii.

| bia1981 a răspuns:

Viata cu louie copii de la 402 piratul jack cel teribil curaj cainele fricos scooby doo familia tofu laboratoru lui dexter ce-i cu andy tom si jerry povestiri din cripta autobuzu magic spioanele familia flistone Fetitele Power Puff