| CriiSTiina a întrebat:

Care este cel mai de groaza film pe care l`ati vazut? Unul cu Fantome sau Zombi! Ceva care sa ma faca sa nu mai dorm 3 seri! Cel mai infricosator film primeste FundiTssa! iar restul vot :*! Multumeescbatting eyelashes!

Răspuns Câştigător
| eusebiumunteanu a răspuns:

Sunt fan filme zombi, deci am sa-ti zic cele mai bune filme cu zombi.
1. Dawn of the dead (Poveste, efecte - Nota 10)
2. Resident Evil, toate cele patru parti: Resident Evil 1/Apocalypse/Extiction/Afterlife
3. Land of the dead
4. Quarantine 1/2
Iar o alta lista, dar nu cu zombi:
1. Toata seria Saw
2. Alone in the dark 1/2
3. Dead silence
4. Exorcist
Si cam atat, vizionare placuta, unul dintre ele sigur iti va placea!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Rec, Rec 2 dar trebuie sa stii spaniola ca nu sunt facute la hollywood.

| tAgJaCk a răspuns:

Dupa parerea mea Saw big grin

| DreamAutopsy a răspuns:

The exorcist.
Nu mai dormi o lună laughing

| adrian_6090 a răspuns:

The Human Centipede II sau Miriapodul Uman II - filmul horror al lui Tom Six a fost interzis in Anglia de Consiliul Britanic de Clasificare a Filmului! Englezii s-au temut ca filmul le poate face rau spectatorilor - "este extrem de violent si obscen" au declarat reprezentantii organizatiei citati de revista Total Film. "The Human Centipede I" spune povestea unui medic german care vrea sa realizeze un miriapod din oameni. Acesta uneste victimele sale prin gura si anus, pe cale chirugicala. In 2010, filmul a declansat un scandal urias - cinematografele si-au avertizat clientii sa nu manance nimic inainte de a vedea acest film, intrucat dupa vizionarea peliculei, multi s-au dus direct sa vomite.

| Daredevil1998 a răspuns:

Hallowen 1 si 2, The Exorcism, Craziest, Cuibul Mortii de la filmele astea mi-am baricadat casa vreo 2-3 saptamani

| Alinnnn a răspuns:

Mori pitipoanca, mori!
Sa sugi pla lu' Salam idolul tau.