Asta seara dansam in familie (1972)- un film vechi, o comedie, care arata totusi ca metoda lover boy a celor care se folosesc de femei pentru a face bani, nu a murit.
Nu este neaparat filmul meu preferat ci acesta mi-a venit acum in cap.
Merita vazut mai ales pentru rolul lui Dem radulescu "Bibanu"
Forrest Gump.
Nu numai eu am apreciat acel film, dar a primit aproape atatea premii, cat "Titanic".
Merita vazut si analizat, dar trebuie sa ai un nivel de cultura si de inteligenta sa-l intelegi.
Terminator 2 Judgement Day
m-a facut sa simt ca TOUSI exista speranta
iar scopul unui film e sa te faca sa simti, asta in primul rand inainte de orice altceva
Preferatul meu este Reign, un film serial. Acesta este inspirat din istorie. Apar regina Mary Stuart, jucată de Adelaide Kane, Francis II, Henric II și alții din secolul al XVI-lea. Filmul prezintă jocurile de putere, politici care se schimbă foarte repede, ura dintre rude care face ravagii, victime.
Mi-au plăcut foarte mult costumele și personajele create, caracterele lor. Mary a fost conturată ca o regină puternică, luptătoare, care a dat tot ce putea pentru ași face datoria și ce era corect, a avut o prietenă devotată care și-a riscat viața, Narcis m-a fermecat până la final deși la început părea un nemernic care doar își urma scopurile, iar pe regina Elisabeta chiar am urât-o.
Dema întreabă:
Cathy_1290 întreabă: