| Andrada98M a întrebat:

Buna
Caut de mult timp titlul a doua filme pe care le-am vazut cu ceva ani in urma
1. primul era de groaza. Era vorba despre 3 baieti si 3 fete care s-au intalnit intr-o cabana intr-o padure... Fiecare fata s-o indragositi de fiecare baiat si invers si intr-o seara erau cate doi in corturi *parca* si faceau ce faceau.
In fine, idea ii ca padurea aia era blestemata si or murit fiecare pe rand, cred ca era vorba si de ceva gropar care i-o avertizat.

2. Era vorba de un copil, Cody parca. nu stiu exact ce s-a intamplat dar avea un tata vitreg parca care era satanist cred,. Copilul credea in D-zeu. Tot ce tin minte din film nu sunt niste parti
a) Copilul si tatal lui erau pe un bloc si tatal lui vrea sa il arunce, copilu se impotriveste si tatal lui spune "Daca Dumnezeu exista, ingerii lui te vor salva"
b) Era tot copilul cu tipul ala mergeau acasa si pe drum intalnesc un borfas. Tipu ii da o bricheta si benzina. Copilul ii face pe borfas sda zaambveasca *sau ceva de genu* si pleaca, Apoi tipu ala ii da foc la boschetar

.
Cine imi spune AMBELE titluri primeste funda :3

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Primul film, pe care-l cauți, seamănă cu foarte multe...
Grizzly Park (2008), The Ruins (2008)?

Al doilea film, e cu "Cody" a ta:
Fie copilul binecuvântat (Bless The Child), 2000
http://www.cinemarx.ro/......10198.html

| Andrada98M explică (pentru floresdemayo):

Multumesc mult, filmul horror nu e nici unul din cele 2 dar si acestea par interesante.
Si pentru al doilea film, multumesc, il caut de mult

1 răspuns: