| BluishAngel a întrebat:

Caut de mult un film pe google si nu îl găsesc. Este o comedie franțuzească din 2014 sau 2012, nu mai stiu sigur. Pe protagonista parcă o chema Flo de la Florentine sau Florence, nu mai stiu sigur si avea un fund foarte mare laughing)))) Ea era mai usuratica si avea doar aventuri de o noapte cu bărbați insurati până când întâlnește un bărbat de care se îndrăgostește, pe la finalul filmului. Între timp, familia o forțează să se căsătorească si ea minte că a găsit un tip bogat prin Brazilia si își falsifica plecarea acolo, lăsând apartamentul în grija celui de care o să se îndrăgostească (ea nefiind de fapt plecată si fiind cu bărbatul in casa in tot acest timp). De asemenea, o ajuta pe sora ei să afle că viitorul ei soț o inseala. Aaa, mai are si o pisica cu nume de vedeta, Brad sau Pitt, nu mai stiu. A fost dat acum câteva luni pe Digi. Va rog să mă ajutați dacă știți, eu tot am căutat pe net si nu am găsit nimic.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Fir-ar să fie, m-ai dat peste cap cu Florentine/Florence, iar pe ea o chema Josephine! ))

Joséphine (2013)
http://www.cinemagia.ro/filme/josephine-581810/

| BluishAngel explică (pentru floresdemayo):

Aaah, da! big grin laughing)) Ai dreptate, Josephine era! Îți mulțumesc mult, ești cea mai tare! big grin

2 răspunsuri:
| Katze a răspuns:

Poti descărca aplicatia PopcornTime si este foarte posibil sa faci rost de el. Eu cel putin gasesc orice film caut.