Alborada/ Cantec de iubire (2005–), Amor real (2003– )...
Și in Doña Bárbara (2008, personajul feminin e violat de mai multi care se imbatasera si nu isi mai aminteau nimic, insa va naste o fetita)
Nu sunt așa multe telenovele de epocă, habar nu am de ce nu poate fi găsit.
In ce an a fost la TV ultima data? Inainte de 2000?
Buna,
Într-adevăr Alborada e ceea ce cautam! Multumesc mult de tot.
Totusi, am cautat online și nu gasesc înregistrări cu subtitrare în limba română.
Cunosti vreo adresa unde pot gasi macar o parte din episoade subtitrare în limba română? Sunt dispus chiar sa dau bănuți.
Poate vreo arhivă de la Acasă TV?
Imi poti da o îndrumare, te rog mult?
Apreciez!
Cu subtitrare, nu există. Cândva, poate că episoadele au avut subtitrare (și) in limba romana, dar au fost eliminate, fiindcă nu au detinut licență. In rest, cred că poate fi vizionat pe Youtube, in limba de origine, daca scrii la Google, Alborada capitulo 1, 2, 3 etc
Macar, poti revedea cu drag, frânturi din telenovela care ti-a încântat adolescența.
Aici e doar o scurta descriere:
http://www.cinemagia.ro/filme/alborada-cantec-de-iubire-14556/
In arhiva televiziunii, sunt sigură că se păstrează totul, insa nu stiu daca vor dori sa te ajute. Daca esti din Bucuresti, poti incerca la sediul din str Pache Protopopescu Nr 105, Sector 2 si să-i intrebi...
e-mail lor: pr@acasatv.ro
Multumesc tare mult! Păcat ca nu le pun la vanzare pe dvd. Voi incerca la adresele indicate. All the best!