| Mihai55555 a întrebat:

Buna,

Caut o telenovela DE EPOCA difuzată de 2 ori pe Acasa TV.
Tema: o tânără este violată și naște un băiețel. Violatorul este dintr-o familie bogata, iar mama lui nu o place pe tanara. Violatorul se îndrăgostește puternic de tânără, nu își mai poate aminti de viol, regretă daca s-ar fi intamplat asa ceva, însă tânără mama nu il iubeste de loc. Pana la urma el reușește să o facă să il placă.
Nu sunt sigur, dar parca unul dintre frații violatorului se numeste Cristobal si este preot.
Va rog frumos...

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Alborada/ Cantec de iubire (2005–), Amor real (2003– )...

Și in Doña Bárbara (2008, personajul feminin e violat de mai multi care se imbatasera si nu isi mai aminteau nimic, insa va naste o fetita)
Nu sunt așa multe telenovele de epocă, habar nu am de ce nu poate fi găsit.

In ce an a fost la TV ultima data? Inainte de 2000?

| Mihai55555 explică (pentru floresdemayo):

Buna,
Într-adevăr Alborada e ceea ce cautam! Multumesc mult de tot.
Totusi, am cautat online și nu gasesc înregistrări cu subtitrare în limba română.
Cunosti vreo adresa unde pot gasi macar o parte din episoade subtitrare în limba română? Sunt dispus chiar sa dau bănuți.
Poate vreo arhivă de la Acasă TV?
Imi poti da o îndrumare, te rog mult?
Apreciez!

| floresdemayo a răspuns (pentru Mihai55555):

Cu subtitrare, nu există. Cândva, poate că episoadele au avut subtitrare (și) in limba romana, dar au fost eliminate, fiindcă nu au detinut licență. In rest, cred că poate fi vizionat pe Youtube, in limba de origine, daca scrii la Google, Alborada capitulo 1, 2, 3 etc
Macar, poti revedea cu drag, frânturi din telenovela care ti-a încântat adolescența.
Aici e doar o scurta descriere:
http://www.cinemagia.ro/filme/alborada-cantec-de-iubire-14556/

In arhiva televiziunii, sunt sigură că se păstrează totul, insa nu stiu daca vor dori sa te ajute. Daca esti din Bucuresti, poti incerca la sediul din str Pache Protopopescu Nr 105, Sector 2 si să-i intrebi...

e-mail lor: pr@acasatv.ro

| Mihai55555 explică (pentru floresdemayo):

Multumesc tare mult! Păcat ca nu le pun la vanzare pe dvd. Voi incerca la adresele indicate. All the best!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super film, unu o violeaza pe una, si nici nu merge la puscarie, si frasu e preot. Familie de popi si violatori laughing) in 2019, in real world scria puscarie pe el. In film. soacra-sa se chinuie sa il iubeasca, chiar daca i-a violat fata laughing
la ce va uitati nu stiu.