| AnimeRomance a întrebat:

Bună, caut un anime în care o fata se preface a fi un băiat și întra la o școală de BĂIEȚI.
P.S DAR VREAU CA MOTIVUL PENTRU CARE A ÎNTRAT LA SCOLA DE BĂIEȚI SĂ FIE RĂU.

2 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Saiko no Sutoka

| Armulia a răspuns:

„Orpheus No Mado" sau zis pe Englezeste, „The Window Of Orpheus" este o banda desenata sublima scrisa de Ryoko Ikeda. Nu este Anime, e doar manga, dar s-a facut si muzical la teatrul de fete din Japonia.

Manga-ul este vorba despre o fata baietoasa de felul ei, cu o atitudine mai de flacau asa, care era nobila, ea trebuia sa ii ia locul tatalui ei care dadea sa moara si cineva trebuia sa il mosteneasca, problema e ca nu avea nici un baiat care sa-i ia locul, dar a pus-o pe Julius, fata lui cea mai mica, ea a fost botezata asa din nascare deoarece tatal stia ca toti copii lor ieseau fete, macar una sa aiba nume de baiat.

Julius se duce la o scoala de baieti pentru a invata sa joace teatru si sa cante la coruri bisericesti. Era o scoala cu preoti, nu era o scoala obisnuita, era mai mult pentru Catolici. Toata treaba e ca acolo in Germania de unde era ea, se afla o cladire cu o fereastra mare, se numea geamul lui Orpheu, se zicea ca cine se aseza pe marginea ferestrii si se uita in jos, se va indragostii de prima femeie pe care o vede. Julius s-a dus bineinteles... chiar da ca nu avea voie, ea nu stia motivul de care nu avea voie sa se duca acolo, dar s-a dus. Ea, stand acolo pe marginea ferestrii, vazu un baiat brunet cu care era ea in clasa, indragostindu-se in dat de el, si el de ea, numai ca, el nu voia sa creada ca o iubeste, deoarece el credea ca Julius e baiat, dar nu era. Julius vrea ca el sa o iubeasca, dar e suparata ca nu stie ca e fata, dar in aceleasi timp, ea nu vrea ca nimeni sa o considere vulnerabila fiindca e fata, deoarece ea era o fata mai voinica si curajoasa.

Povestea e cu mult mai complicata si trezeste multe intrigi, eu am spus doar cum incepe povestea. Eu nu am citit tot fiindca restul trebuie sa il cumperi ca sa citesti toata povestea, lol. Imi plac personajele, sunt bine realizate si Julius e foarte interesanta, de altfel, ca toate personajele lui Ryoko Ikeda, in toate povestiile ei personajul principal este o fata cu caracteristici mai baietesti dar elegante, cu parul lung blond si cret.