Am pus întrebarea pe ChatGPT cu descrierea data de tine și uite raspunsul:
Din descrierea pe care ai dat-o, povestea pare să semene cu una dintre temele abordate adesea în filmele de thriller sau dramă psihologică, în care schimbul de identitate are consecințe tragice și neașteptate. Povestea aceasta conține elemente de suspans și dramă, iar intrigile cu prietenii care își schimbă rolurile, doar pentru ca situația să degenereze complet, sunt folosite adesea în cinematografie.
Totuși, nu-mi vine în minte un titlu exact care să coincidă perfect cu povestea. E posibil să fie un film mai vechi sau mai puțin cunoscut. Aș putea să te ajut mai bine dacă ți-ai aminti eventual:
Cam în ce perioadă a fost realizat filmul (ani '90, 2000 etc.)
Țara de origine (dacă era un film american, european, sau din altă parte)
Actori principali, dacă îți amintești fețele lor sau alte roluri în care i-ai mai văzut
Dacă vrei, îți pot recomanda și filme cu tematici similare, în cazul în care nu reușim să identificăm exact titlul.
Mulțumesc frumos!
L-am văzut prin anul 2000, dar cred ca este mai vechi. Cred ca era film american, cu 2 actrite blonde.
Nu stiu despre care anume film merge vorba, dar de genul drama mi-a placut tare: https://filme123.ro/5050-inzestrata-2017.html
LisaJulie întreabă: